28 naposak a ciklusaim és kisbabát szeretnénk, és elvileg pénteken lesz pé-m, ( ekkor van a 14. nap ) de már most néha picit görcsöl a hasam, meg váladékos folyásom van, lehet korábban is az a peteérés?
Rajtam ne múljon,Én szorítok!
De a szombatot se hagyjátok ki!!!!
S
Lehet korábban is persze, de ha 28 napra jön meg a mensid, akkor szerintem a 14. napon van ovud. Előtte is szoktak lenni már tünetek. Azt hiszem nekem is ovum előtt volt toj.fehérjés a nyákom.
Szerintem most már mindenképp legyetek együtt, mostantól a legnagyobb az esély a babára!! Drukkolok Neked!
Drukkolok nektek!!!!
Nekem 29 naposak a ciklusaim, de ebben a honapba azt hiszem volt volt a pe-m, ugyhogy ebben a honapban lemaradtunk, de sebaj, majd kovetkezo honapban!
Második válaszoló vagyok:
Eszedbe ne jusson palástfű teát inni, ha nem akarsz úgy járni mint én!!!
Nekem amikor megjött a mensim, akkor megemelkedett a hőm és egyáltalán nem éreztem, hogy menstruálnék, semmi görcsöm nem volt. Teljesen abba a hitben voltam, hogy ez beágyazódási vérzés...
Én soha többet nem iszom semmilyen gyógyteát!
Ráadásul 2 nappal hamarabb jött meg a mensi!
Másoknál is hallottam hasonlókat, hogy bekavarta a ciklust meg ilyenek.
Szerintem hagyd a teát a fenébe, inkább szedjél vitamint. Vagy semmit ne csinálj.
Meg az sem törvényszerű,hogy középidőben van pé-d! Nekem pl átlag 30 napos ciklusaim vannak (sajnos nem teljesen pontos, 29-32 nap között), és ebben a ciklusban pl. a 14. napon volt, a múlt ciklusomban meg a 18. napon! A ciklus. hu. most kb. 4 napot tévedett. Még szerencse,hogy nem csak arra hagyatkoztam!
De szorítok!!:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!