Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megnéznétek a görbém..?

Megnéznétek a görbém..?

Figyelt kérdés

[link]

Ez a 2. Hónap, hogy mérem a hőt, ébredéskor mindig ugyan ott és persze nagyából ugyan abban az időben. (+/- 10 perc). A ciklusom átlagban 27 nap.

Az ovulációt tesztel is követem, ebben a hónapban (12 és13+ és 14.ciklusnap már halványult, 15. pedig -).

Babát szeretnénk, kérdésem az jól alakul e a görbe, van e némi esély.? 5 nap múlva nem várom.

Köszönöm ha segítesz.

szept. 11. 14:38
 1/6 anonim ***** válasza:

A görbe alapján megvolt az ovud. Az ovulációs tesztnél nem számít, halványodás, mivel a szintje ingadozik mindig. A lényeg, hogy, ha pozitív, tehát a teszt csík erősebb a kontrollnál, aznap van az LH csúcs, és általában másnap reped a tüsző. Pozi ovutesztes nap kell együtt lenni. A görbéből más nem derül ki.

Sokaknak csak mensi alatt esik vissza a hője, így náluk nem lehet babára tippelni. Mivel te még csak most kezdted, fene tudja, nálád mikor indul vissza a hő. Nekem pl 10-11dpo-n jellemzően elindult lefele. Terhesen meg feljebb kúszott, bár akkor még nem gondoltam babára, csak utólag néztem vissza. A görbe az mindig csak utólag értelmezhető.

A babához pedig sok sikert :)

szept. 11. 15:13
 2/6 A kérdező kommentje:
Múlthónapban a menstruációm 1 napján esett vissza, illetve a luteális időszakban 36.9-37°C volt végig 2 nap ment fel 37.1°C-ra.
szept. 11. 15:23
 3/6 anonim ***** válasza:

Volt ovulációd, meg tudott repedni a tüsző, egyelőre ennyi látszik. Drukkolok :)

Ha nem mindig ugyanakkor mérsz, az sem baj amúgy, lehet korrigálni, át lehet számolni. Én is nemrég hallottam, tök hasznos, pláne ha néha tovább alszol.

A hőmérséklet 0.05 fokot emelkedik fél óránként (azaz 0,1 fokot óránként), minél később kelsz. Ha később kelsz, mint szoktál mérni, levonsz annyiszor 0.05 fokot. Ha korábban kelsz, mint szoktál mérni, akkor meg hozzáadsz 0,05 fokot fél óránként.

Mondjuk mindig reggel 6-kor mérsz. Kivételesen 7-kor ébredsz és mérsz, és a hőmérő 36.55 fokot mutat. Átszámolod, mintha 6-kor keltél volna. A 6 órás hőmérsékleted 36.45 fok, eleve ezt írod be az alkalmazásba, a 6 órát és a korrigált értéket.

Ha meg mondjuk előbb felébredsz, mondjuk 5:30-kor valamiért, és mérsz 36.40 fokot, akkor korrigálod egy fél órával, hogy reggel 6 legyen, átszámolva 36.45 fok.

szept. 11. 15:40
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a segítséget mindenkinek. Hálás vagyok ☺️

Remélem sikerrel járunk, ha nem akkor persze megyünk tovább csak előre!

szept. 11. 15:48
 5/6 anonim ***** válasza:

Így van, halkan reménykedj, hátha ez a ciklus lesz az, hogy sikerül. De ne keseredj el, ha mégsem!

Mióta próbálkoztok?

szept. 11. 15:55
 6/6 anonim ***** válasza:
Sikerült?
szept. 19. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!