Lehet terhesség?
Figyelt kérdés
Ciklusaim 26-36 nap között ingadoznak. Ma reggeli teszt negatív. ( bátorkodtam egyet tesztelni hátha de semmi , lehet még korai?) viszont érzem mintha lenne valami csak nem tudom pontosan mi nyomást-szúrást érzek az alhasamba meg a melleim is nagyon érzékenyek . Mensi előtt nem szoktam így lenni.szept. 6. 10:55
2/10 anonim válasza:
csak a lényeget nem írtad le... Hol tartasz a ciklusban?
3/10 anonim válasza:
Erre nem lehet válaszolni. Ha nem jön meg, tesztelj pár nap múlva is.
4/10 anonim válasza:
Mikor kell megjönnie? Késik már a menstruációd?😊
5/10 A kérdező kommentje:
Már késik igen legkésőbb 6 án megkellett volna jönnie 🫣
szept. 8. 13:18
6/10 anonim válasza:
A 36 napos ciklushoz képest késik 6 napja?
7/10 anonim válasza:
Nekem is késett most, csak nekem 5 napot, igazából én már teljesen elkönyveltem magamnak, hogy na jó, tuti terhes vagyok, mert nekem hányingerem is volt, nagyon érzékeny mellbimbó, ami máskor sosincs, és semmi alhasi fájdalmam nem volt, mint bármelyik másik menstruáció előtt, de végül megjött.
Vegyél holnap még egy tesztet, a Clearblue digitálisat, aztán szintén reggeli vizeletből csináld meg.
Szeretnél babát egyébként?😊 Bocsi ha indiszkrét, nem muszáj válaszolnod!😊
8/10 A kérdező kommentje:
6. : 36 hoz kepest 2 napja kesik
7.igen szeretnénk ❤️
szept. 8. 15:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!