Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hasszúrkálódás mitől lehet?

Hasszúrkálódás mitől lehet?

Figyelt kérdés
aug. 31. 16:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
A terhességtől.... Wow!
aug. 31. 17:05
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Kb. bármitől.
aug. 31. 17:14
 3/12 A kérdező kommentje:
Furi.. és időnként heves szívverés.
aug. 31. 17:48
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Ne is haragúdj, de ez a kérdés így egy nagy semmi.

Hol vagy a ciklusban? Van pozitív teszted? Terhes vagy? Vagy csak szeretnél az lenni?

Hasszúrka lehet ovukor, mensikor, terhesen vagy egyéb problémak miatt. Nincs jelentősége.

aug. 31. 19:14
 5/12 A kérdező kommentje:
1 hete teszteltem. Akkor negatív lett.
aug. 31. 21:08
 6/12 anonim ***** válasza:

Látom nem megy a részletezés....így komolytalan a kérdés. Az egy hete az mikor volt? Késett a mensid?

Ha késik, akkor a teszt pozi lesz terhesség esetén....ha negatív, akkor nem volt ovu, vagy csak sokkal később.

aug. 31. 21:11
 7/12 A kérdező kommentje:
19 ciklus napon vagyok.
aug. 31. 21:11
 8/12 A kérdező kommentje:
Bocsi:) ezt utána küldte el.
aug. 31. 21:12
 9/12 anonim ***** válasza:

Aham...akkor minek teszteltél? Egy normális ciklus minimum 24 napos. 19. Nap körül ovud lehet egy 33 napos ciklus körül.

Valahogy nagyon nem vagy tisztában a női ciklussal kapcsolatban. Olvass utána.

aug. 31. 21:16
 10/12 A kérdező kommentje:
Rendben köszi. Szerintem csak összezavarodott.Szóval 28 naposak a ciklusaim, utolsó mensim csak 3 nap barnázás volt.
aug. 31. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!