Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 4 nap barnázás menstruáció...

4 nap barnázás menstruáció idején jelezhet babát?

Figyelt kérdés
Nagyon vágyunk egy babára már 2 év sikertelen próbálkozás
aug. 30. 19:49
 1/7 anonim ***** válasza:
79%
Vagy igen vagy nem. Lehet akár, de lehet hormonzavar is. Csinálj tesztet.
aug. 30. 20:22
 2/7 A kérdező kommentje:
Rendben köszi. Fogok csinálni
aug. 30. 20:24
 3/7 anonim ***** válasza:
72%
Nem hinném. Elöbb mondanék hormonzavart.
aug. 30. 20:24
 4/7 A kérdező kommentje:
Nagyon gyenge és nem vérzés hanem barna folyás..
aug. 30. 20:55
 5/7 anonim ***** válasza:

Sajnos nem valószínű, inkább hormonzavar.

Nekem többször is volt ilyen, sosem volt terhesség.

Ha 2 éve próbálkoztok, akkor bizony irány egy meddőségi központ. Hónapokig tarthat bejutni, majd a vizsgálatok 1-3 hónapig tarthatnak. Kérjetek mielőbb első konzultációs időpontot. Kezdjétek el a kivizsgálásokat. Maximum közben teherbe esel, szuper 😊

Tb támogatott, ingyen a vizsgálatok 90%-a, csak a speciális DNS vizsgálatokért kell fizetni, amit kiszerveznek az intézmények.

Hónapok, mire eljuttok adott esetben kezeléshez, például először inszemináció.

Tudom, hogy nem könnyű magatokat rászánni, minket is meddőségiben kezelnek már.

Nem érdemes tovább húzni az időt, hidd el. Eltelt 2 év, sajnos oka van, hogy eddig nem sikerült, találják meg mielőbb az okot, kezelik, segítenek.

aug. 30. 22:52
 6/7 anonim ***** válasza:
69%
Nekem a nemvárt előtt 4 nappal kezdődött a barnázás, és pozitív lett a tesztem. Egyszer véreztem, azthittem elment a kisbabám. Utána még hetekig barnáztam progeszteron mellett, úgy a 14 hétig. :/ de ma vagyok 38 hetes 4 napos kismama, úgyhogy nálam.pozitív kimenetelű lett a dolog mindennek ellenére.
aug. 31. 08:52
 7/7 anonim ***** válasza:
56%

Nem értem miért pontozták le a 6-ost, mikor saját tapasztalatot osztott meg. Nyilván az ő esete ritka és barnázás, vérzés esetén nem terhesség az első gondolat... sőt onnatól csak aggódás van.

KEdves kérdező, két év sikertelnség után, ez szinte bizonyosan hormon zavar. Keressetek fel egy meddőségi központot, vagy egy jó endokrinológust, és kezdjétek meg a kivizsgálásokat.

Tapasztalatból tudom, ha annak idején nem hajtogatjuk, hogy fiatalok vagyunk ráérünk, jön amikro szeretne, hanem elmegyünk dokihoz, akkor nem 7 évet vártunk volna az első babára, hanem max két évet.... nem mindegy, mert az ember lelke belefárad és nagyon nehéz hónapról hónapra megélni, hogy megint nem sikerült.

Ez pont az a helyzet, mikro nem kell homogba dugott fejjel lenni, és nem... nem babában kell reménykedni vérzés mellett... biztos, hogy így szeretnél kedzeni egy boldog várandóságot? Rettegéssel?

A legjobbakat kívánom, csinálj egy tesztet, akármi is az eredmény keressetek fel egy jó dokit. ne várjatok, mert, ha van egy kis eltérés, ami gyógyszerrel könnyen kezelhető, akkor is hónapok mire eléggé javul ahoz, hogy sikerrel járjatok. Nem éri meg halogatni, mert csak telnek az évek.

aug. 31. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!