Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Fogamzásgátló szedése és...

Fogamzásgátló szedése és negatív tesztek, megnyugodhatok?

Figyelt kérdés

Tudom, buta kérdésnek tűnik hirtelen.

Lassan 2 hete folyamatos gyomorgondjaim vannak. Hasmenés hányás nincs, de olyan hasfájásom van hogy alig bírok létezni. Hol a gyomorszájamat mintha kő nyomná, hol oldalt szurkál, hol kevereg.

Fogamzásgátlót 3 éve szedek, mindig nagy precizitással, minden rendben vele, múlt héten jött is a megvonásos vérzés ahogy kell. Ennek ellenére tegnap du és ma reggel is csináltam 1-1 tesztet, egyértelmű negatív mindkettő.

Kolléganőm megállás nélkül zaklat, hogy márpedig ez csak terhesség lehet, biztos túl korán teszteltem stb stb

Nőgyógyászom szabin, ha visszajött megyek hozzá, addig csak tesztelgetni tudok

Nem mondom hogy tragédia lenne a baba, bár pár évig még nem terveztük.

Szerintetek van esélye hogy mégis terhes lennék?

aug. 30. 10:39
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy terhes.
aug. 30. 10:43
 2/7 anonim ***** válasza:
47%
Valami fertőzésed lehet.
aug. 30. 10:50
 3/7 anonim ***** válasza:
Bocsi, de falra lehet mászni az ilyen kérdésektől… Háziorvost keress fel, ha nem múlnak a tünetek, a nőgyógyász furán fog nézni rád, joggal, ez már beteges aggodalom. Rendesen szeded a tablettát, időben jelentkezett a megvonásos vérzés, te mégis csináltál két tesztet, amik negatívak lettek. Hogy a fenébe lennél terhes???
aug. 30. 12:05
 4/7 A kérdező kommentje:
Utolsó, tudom hogy agybaj, csak a kedves kollégám még át is küldött egy videót egy csajról aki 10 negatív terhességi teszttel, negatív véreredménnyel volt terhes amit végül az UH derített ki. Kicsit beparáztam
aug. 30. 12:20
 5/7 anonim ***** válasza:
És te nem tudsz önállóan gondolkodni, ennyire befolyásolható vagy? Tegyük fel, az a sztori igaz, de minden ritkaságra van példa a világban, folyamatosan retteghetnénk meg kételkedhetnénk.
aug. 30. 12:34
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem vagy terhes szinte 100%.
aug. 30. 13:44
 7/7 anonim ***** válasza:

A gyomor fájdalom az nem terhes tünet. Inkább reflux. Legalább is nekem akkor fájt nagyon.

A kolléganőd idióta és nehogy elhidd a videót amit küldött. Csinàljak én is neked egy ilyen videót.

Mindig a józan eszedre hallgass és ne higgy el mindent amit bárki odaköp.

Gyógyszert szedsz, menstruáltál, tesztek negatívak, nincs terhes tünet.

Ezeket gondold át.

aug. 30. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!