Ovuláció után mennyi idő mire felmegy a hő?
Vasárnap délután lett pozitív az Lh tesztem, ilyen erős még soha nem is volt, mert a tesztcsík erősebb lett a kontrollcsíknál. Eddig maximum egyforma erős volt.
Eddig pozitív lh teszt után 2 nap múlva rögtön felment a hő 36.4-ről 36.8-ra.
Most ebben a ciklusban az alaphőm 36.2-36.3 volt és ma reggel pedig 36.5-öt mértem.
Lassan 1 éve próbálkozunk.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Ahogy már írták, változó, valakinek másnap, valakinek 2 nap múlva, valakinek 3 nap múlva, valakinek lépcsőzetesen. Miután emelkedik a hő, 3 napig fent kell maradjon a fedővonal felett, az jelzi, hogy sikerült is megrepednie a tüszőnek.
Neked tegnap vagy ma reggel volt még csak ovulációd, nemsokára fel fog menni a hő, ne aggódj.
Az ovulációs teszt az LH csúcsot mutatja, onnantól 24-36 óra maga a tüszőrepedés, maga az ovuláció. Ha vasárnap délután volt az ovulációs teszted pozitív, akkor ovuláció vagy hétfőn volt, vagy kedd reggel. A hő valószínűleg szerdán, legkésőbb csütörtökön fog felugrani.
Ha már egy éve próbálkoztok, lassan érik a kivizsgálás. Tudom, hogy nehéz rászánni magad, de ha gyereket szeretnétek, 1 év után irány a meddőségi. Hónapok is lehetnek, mire bekerültök. 1-3 hónapba is telhet a sok vizsgálat. Ha találnak valamit, azt hónapok lehetnek, mire kikezelik. Kb. harmad esély, hogy a férjnél van a gond, harmad esély, hogy a feleségnél, harmad, hogy mindkettőnél.
Nem ijesztegetni akarlak, csak segíteni, bárcsak nekem is elmondta volna anno ezeket valaki. Ha már közeleg az 1 év, most jelentkezzetek be meddőségibe, hónapok, mire bejuttok, maximum ha közben teherbe esel, lemondjátok az első konzultációs időpontot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!