Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor lehet a legelső tüneteke...

Mikor lehet a legelső tüneteket tapasztalni ha a baba összejött?

Figyelt kérdés
Mondjuk hány nap múlva a megtermékenyülés után?
aug. 22. 18:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
79%

Nekem az volt a tünet, hogy nem volt pms tünet.

Elmaradt a menzesz előtt esedékes migrén, ami a kezdete előtt két nappal mindig menetrendszerűen pontosan jött.

Ezt is csak utólag tűnt fel, semmit sem éreztem. Aznap teszteltem, mikor kezdődnie kellett volna a vérzésnek, de csak azért, mert bulizni mentünk és nyilván úgy nem akartam inni, hogy nem tudom, mi a helyzet.

aug. 22. 21:11
 12/17 anonim ***** válasza:
48%

Junius 15-en volt az utolso mensim. A ferjemmel majusban dontottuk el, hogy vegre belevagunk a baba projektbe. Sajnos juniusban nem jott ossze, mert pont az ovu alatt eljott hozzank Anyosom egy hetre. Akkor nem is voltunk egyutt, mert nagyon pici a lakas, es nem ereztem magam komfortosan.

Szoval ahogy elmult a mensim, mondtam a ferjemnek, hogy julius 26-a a nagy nap! Elotte valo napokon egyaltalan nem probalkoztunk. 26-an hajnali 2:30-kor felkeltettem, hogy most!🙈 Masnap egyedul elutaztam videkre. Ott kimentem a didim sirjahoz letakaritani, kozben eldumalgattam vele. Mondtam is, hogy lehet, hogy uton van a te kis ukunokad! Julius 10-en teszteltem es pozitiv lett. :))

Elotte korulbelul egy heten keresztul olyan apro szuras szeru erzesem volt, ami mintha naprol napra haladt volna. Mindig mashol ereztem, illetve ilyen meg akar jonni erzesem volt. Nekem a mensim olyan pontos, mint a svajci ora, soha egy napot sem kesett, igy amikor 9-en nem jott meg, mar tudtam, hogy sikerult! :)

Azert szerencse is kellett hozza, vagy a dedim is rasegitett, mert 36 eves vagyok, es mindenki azzal riogatott, hogy az en koromban milyen nehez lesz majd teherbeesni.

aug. 22. 21:20
 13/17 A kérdező kommentje:

Mi a fene az a pms?

Az törvényszerű vagy nem értem?

Miért kell azt emlegetni?

aug. 22. 21:33
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

PMS: premenstruációs szindróma.

Nem törvényszerű de amíg nem jön meg és nem teszteltél pozitívat addig pms-s tünetekről beszélünk nem terhességi tünetekről.

aug. 22. 21:48
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Se a menstruációról se a pmsről nem tudsz semmit.

Ugye férfi vagy és a barátnődért aggódsz?

aug. 22. 22:24
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
A pms premenstruációs szindróma, azoknak a tüneteinek az összefoglaló neve, amik menzesz előtt jönnek. Van, akinek nincs, van, akinek több is van. Nekem ilyen volt a migrén éveken át, két nappal a vérzés kezdete előtt. Mindenkinek más. Mióta megszületett a fiam, azóta csak a derekam fáj picit egy-két nappal előbb, a migrén azóta sem jelentkezett.
aug. 23. 08:53
 17/17 anonim ***** válasza:
Nekem a szaglásom vált azonnal érzékenyebbé, főleg a cigire, és iszonyú aluszékony is lettem. Ilyen nem volt pms-nél soha. De tudtam hogy próbálkozunk, szóval ha véletlenül jön össze, lehet ezek fel se tűntek volna.
aug. 23. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!