Pozitív teszt vagy szellemcsík?
Ez egy korai, 10es érzékenységű teszt. Azért csináltam, mert két napja szurkálódik a hasam és a melleim is nagyon megdagadtak, fájnak, pedig sosem szokott mielőtt megjön.
4 nap múlva esedékes a következő menstruációm.
Én is egyből láttam amint megnyitottam :) két csík:) még pár napig tesztelj :)
Drukkolok :)
22 hetes kismama
Tudjátok, nem az a baj, ha valaki negatívnak látja a tesztet, mert én magam is hezitáltam rajta, ezért tettem ki a kérdést. A baj, hogy néhányat felvértez az internet nyújtotta láthatatlanság és lekezelő, pökhendi, kioktató stílusban írnak itt, holott ha a kezemmel nyujtottam volna nekik a tesztet, hogy kérlek, segíts, látsz ezen valamit?- akkor nem érezte volna szükségét, hogy beszóljon.
De, nem. Itt ezen a fórumon vannak olyanok, akiknek nem volt jobb dolga tegnap reggel negyed 8kor, minthogy ne a kérdésre válaszoljon, hanem beszóljon, kioktasson mást, ráadásul alaptalanul.
Kérdem én, milyen élete van annak az embernek, aki reggel korán a gyakorit nyitja meg a kávéja mellett, mikozben az jar a fejeben, hogy “na, ehhez semmi jot nem tudok irni, de legalabb paraszt leszek”. Remélem a kis fusztrációját kicsit tudta enyhiteni.
Aki normálisan állt a kérdésemhez és megírta, hogy mit látott a tesztemen, annak megköszönöm! Kedvesek vagytok :)
Ma reggel is csinaltam egyet, az ilyen lett. Remélem e hónapban már nem fog megjonni :)
Na ez most már kivehetőbb!
Halk gratula, kérdező..
(Bárcsak az én tesztem is olyan "szellemcsíkos" lenne, mint a tied!)
A 11-es válaszoló. :)
Drukkolok kérdező. Ez már elég egyértelmű.
#17es
Kérdező, Gratulálok:) 21-es vagyok. Meg is értem a kiakadásod teljesen, képzeld valamelyik kérdésnél mivel vki bizonyos dologgal kapcsolatban nem volt tisztában ebben a kategóriában, küldözgették a válaszadók abortuszra...szégyen néha amit megengednek itt...
Boldog babavárást Nektek! :)
22 hetes kismama
Sziasztok!
Aki drukkolt, annak köszönöm. Pozitívak voltak a tesztek ❤️ Sajnos, úgy néz ki, mégsem sikerült és a szívem szakad bele.
A képen látható 4 tesztből a legfelső 4 nappal ezelőtti (24. ciklusnap) aztán alatta a másnap reggeli, és így tovább, egész a legalsóig, ami a ma reggeli. (27. ciklusnap) ma kellene megjönnie.
Egyértelműen nem erősödnek a vonalak, sőt.
Okosító, megmondó kommentek most nem hiányoznak, nem fogom tőle jobban érezni magam.
Higgyétek el, nem ez az első próbálkozós hónap, nem az első megtermékenyülésem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!