Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 5 napja voltunk együtt a...

5 napja voltunk együtt a férjemmel, nem vegekeztunk, mert babát szeretnénk. Ma van peteeresem, ovuteszt és a testem jelzéseim is mutatjak. Van esélyem így teherbe esni, ennyi idő után?

Figyelt kérdés
Sajnos a munkájából kifolyólag nem tudtunk együtt lenni többet.
aug. 19. 08:25
 1/9 NemFogodKitalálni ***** válasza:
100%
Elég kicsi az esély, de nem 0.
aug. 19. 08:26
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
5 nap elég sok...
aug. 19. 08:50
 3/9 anonim ***** válasza:

5 napig életképesek lehetNEK a spermiumok, van rá esély, de sajnos nem sok.

Az ovulációs teszted tegnap délután/este volt pozitív, így érted? Mert akkor az ovulációd lehet ma, vagy akár holnap reggel is, az pedig már 6 nap eltelte sajnos.

Az ovulációs teszt az LH csúcsot mutatja, onnantól 24-36 óra a tüsző megrepedése, ha tegnap délután/este volt az ovulációs teszt pozitív, akkor vagy ma, vagy holnap reggel reped a tüsző.

A következő ciklusban hátha többet tudtok együtt lenni, hogy több esély legyen a sikerre.

aug. 19. 10:39
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha az ovu teszt pozitiv akkor 1-2 napon belul megreped.. szinte 0 az eselye szerintem
aug. 19. 10:43
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
Ha abból indulok ki, hogy mi a 6.ciklusnapon voltunk együtt védekezés nélkül (utána nem, 28 naposak voltak a ciklusaim), és terhes lettem... Akkor vegülis lehet esély.
aug. 19. 10:53
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Azert mert neked 28 napos a ciklusod kedves utolso attol egyszer se biztos hogy neked pont felidobe volt peteeresed
aug. 19. 10:57
 7/9 anonim ***** válasza:
0%

Általában 12-13.nap körül éreztem mindig.

Valóban akkor pont nem figyeltem, csak 19.napon észleltem beágyazódási vérzést, amiatt teszteltem, egyébként meg sem fordult volna a fejemben, hogy terhes lehetek.

Barátnőmék 8 hónapja próbálkoztak, csinálta sorra az LH teszteket, nem jött össze a baba.

Utoljára mondta, pont nem tudtak együtt lenni, amikor a teszt szerint "kellett volna", így ez most biztos megint nem sikerült... Na, pont akkor lett terhes.

aug. 19. 11:34
 8/9 anonim ***** válasza:

Én úgy lettem terhes, hogy mikor pozitív lett az ovu tesztem akkor aznap és másnap is együtt voltunk.

Szerintem nagyon kevés az esély rá, hogy így terhes leszel :(

aug. 19. 19:52
 9/9 anonim ***** válasza:

Kicsi az esélye, de nem lehetetlen. :p

Na de: összejött egy pozi teszt?

szept. 12. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!