5 napja voltunk együtt a férjemmel, nem vegekeztunk, mert babát szeretnénk. Ma van peteeresem, ovuteszt és a testem jelzéseim is mutatjak. Van esélyem így teherbe esni, ennyi idő után?
5 napig életképesek lehetNEK a spermiumok, van rá esély, de sajnos nem sok.
Az ovulációs teszted tegnap délután/este volt pozitív, így érted? Mert akkor az ovulációd lehet ma, vagy akár holnap reggel is, az pedig már 6 nap eltelte sajnos.
Az ovulációs teszt az LH csúcsot mutatja, onnantól 24-36 óra a tüsző megrepedése, ha tegnap délután/este volt az ovulációs teszt pozitív, akkor vagy ma, vagy holnap reggel reped a tüsző.
A következő ciklusban hátha többet tudtok együtt lenni, hogy több esély legyen a sikerre.
Általában 12-13.nap körül éreztem mindig.
Valóban akkor pont nem figyeltem, csak 19.napon észleltem beágyazódási vérzést, amiatt teszteltem, egyébként meg sem fordult volna a fejemben, hogy terhes lehetek.
Barátnőmék 8 hónapja próbálkoztak, csinálta sorra az LH teszteket, nem jött össze a baba.
Utoljára mondta, pont nem tudtak együtt lenni, amikor a teszt szerint "kellett volna", így ez most biztos megint nem sikerült... Na, pont akkor lett terhes.
Én úgy lettem terhes, hogy mikor pozitív lett az ovu tesztem akkor aznap és másnap is együtt voltunk.
Szerintem nagyon kevés az esély rá, hogy így terhes leszel :(
Kicsi az esélye, de nem lehetetlen. :p
Na de: összejött egy pozi teszt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!