Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Napra pontosan megjött a...

Napra pontosan megjött a menstruációm.4 napig tartott, nagyon minimális volt és egyáltalán nem azaz élénk piros hanem inkább sötét és barnás.Mi lehet ez?

Figyelt kérdés

Múlt hónapban együtt voltunk a menzesz legutolsó napján(szinte már semmi nemvolt ) védekezés nélkül. Néha-néha szúr a petefészkem. Baba van a dologban és ez beágyazódás lehet vagy csak most ilyen gyenge volt a menstruációm.?mindenképp fogok tesztelni majd a napokban csak kivancsi vagyok :)

28N

aug. 18. 13:38
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Múlt hónapban voltatok együtt a menstruáció utolsó napján, majd a kellő időben megint megjött, jól értem? Mert akkor nem vagy terhes, hiszen megjött.

Alapból nagyon kicsi az esély arra, hogy a menstruáció utolsó napján történt együttlétből származó spermiumok kihúzzák peteérésig (persze lehetséges, hisz a ciklusodat sem ismerjük, lehet extrém rövid ciklus is korai ovulációval, de azért még nagyon ritka), szóval szinte már ez is kizárja, de meg is jött, így 99,9%, hogy ez most csak egy szokatlan menstruáció volt.

U.i.: beágyazódás nem több napig tartó vérzés/barnázás, hanem inkább max. pici pecsételés, és ez is nagyon ritka, én senkit nem ismertem, akinek ilyen volt. Ja, és a megtermékenyülést követő 5-7 nap körül van, nem 3 héttel utána...

aug. 18. 13:48
 2/8 anonim ***** válasza:
88%

Azt tudod ugye hogy a barna is vér?

4 napja vérzel és még is azt hiszed terhes vagy? Miért?

aug. 18. 14:06
 3/8 anonim ***** válasza:
aug. 18. 14:39
 4/8 A kérdező kommentje:
Koszonooom :))
aug. 18. 14:40
 5/8 anonim ***** válasza:
0%

Na ne viccelj a barna az nem vér!

Nekem a mensi kezdete előtt 3 nappal barnázom aztán rázendít 4 nap vér utána megint barnázás mikor kezd elmúlni teljesen normálisan!

Bocsi nem ide tartozik csak tisztázni akartam ,ezt a barna is vér témát!

aug. 18. 17:16
 6/8 anonim ***** válasza:
88%

Múlt hónapban ha felálltam, akkor dőlt belőlem és kb tízpercenként rohangáltam a munkahelyemen a mosdóba. Most megint megjött és alig van pár csepp. 🤷‍♀️ nem minden hónap ugyanolyan.

Ha vérzel (pláne akkor ha meg kellene jönnie), akkor nincs miről beszélni.

aug. 20. 09:13
 7/8 anonim ***** válasza:
7%
Szia az unoka húgomnak 4 hónapig meg volt a menszesze és kisbabát hordott akkor már bőven tehát aki meszeszel attól még terhes lehet két nappal ezelőtt született meg a kislánya :) csak egy infó de nyilván nem vagyunk egyformák
aug. 21. 15:25
 8/8 anonim ***** válasza:
87%

Nem vér :D

Akkor mi?

A barna, az a visszamaradt, oxidált vér.

aug. 24. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!