Napra pontosan megjött a menstruációm.4 napig tartott, nagyon minimális volt és egyáltalán nem azaz élénk piros hanem inkább sötét és barnás.Mi lehet ez?
Múlt hónapban együtt voltunk a menzesz legutolsó napján(szinte már semmi nemvolt ) védekezés nélkül. Néha-néha szúr a petefészkem. Baba van a dologban és ez beágyazódás lehet vagy csak most ilyen gyenge volt a menstruációm.?mindenképp fogok tesztelni majd a napokban csak kivancsi vagyok :)
28N
Múlt hónapban voltatok együtt a menstruáció utolsó napján, majd a kellő időben megint megjött, jól értem? Mert akkor nem vagy terhes, hiszen megjött.
Alapból nagyon kicsi az esély arra, hogy a menstruáció utolsó napján történt együttlétből származó spermiumok kihúzzák peteérésig (persze lehetséges, hisz a ciklusodat sem ismerjük, lehet extrém rövid ciklus is korai ovulációval, de azért még nagyon ritka), szóval szinte már ez is kizárja, de meg is jött, így 99,9%, hogy ez most csak egy szokatlan menstruáció volt.
U.i.: beágyazódás nem több napig tartó vérzés/barnázás, hanem inkább max. pici pecsételés, és ez is nagyon ritka, én senkit nem ismertem, akinek ilyen volt. Ja, és a megtermékenyülést követő 5-7 nap körül van, nem 3 héttel utána...
Azt tudod ugye hogy a barna is vér?
4 napja vérzel és még is azt hiszed terhes vagy? Miért?
Na ne viccelj a barna az nem vér!
Nekem a mensi kezdete előtt 3 nappal barnázom aztán rázendít 4 nap vér utána megint barnázás mikor kezd elmúlni teljesen normálisan!
Bocsi nem ide tartozik csak tisztázni akartam ,ezt a barna is vér témát!
Múlt hónapban ha felálltam, akkor dőlt belőlem és kb tízpercenként rohangáltam a munkahelyemen a mosdóba. Most megint megjött és alig van pár csepp. 🤷♀️ nem minden hónap ugyanolyan.
Ha vérzel (pláne akkor ha meg kellene jönnie), akkor nincs miről beszélni.
Nem vér :D
Akkor mi?
A barna, az a visszamaradt, oxidált vér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!