Mikor kellene mennem orvoshoz?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Tegnap kellett volna megjönnie de nem jött meg, csináltam tesztet és pozitív lett. Július 19-én jött meg utoljára, következő héten megyünk egy hosszabb külföldi nyaralásra. Sajnos csak szeptember 9-10 környékén tudok menni nőgyógyászhoz. Ez probléma lehet?aug. 17. 18:51
11/15 anonim válasza:
10-es: és mit nézegessenek 2D-ben egy 4 hetes terhességen? Kérdező, ma vagy 4+1 hetes, jövő hét szerda-csüt semmi olyat nem látnának, ami 100%-ig megnyugtató lenne, max. stresszelheted végig a nyaralást.
12/15 A kérdező kommentje:
Ha jól számolom szerdán lennék 4hetes 5napos. Akkor esetleg látható lehet, h méhen kívüli vagy valami fontosat megtudnak állapítani? Sok helyen 5hetet írják, de leginkább a 6.hetet minimum javasolják.
aug. 18. 08:11
13/15 anonim válasza:
11-es vagyok: valószínűleg látni fog _valamit_, ami talán arra elég, hogy megnyugodhatsz, nem méhenkívüli. De mondjuk semmit nem lát, csak megvastagodott nyálkahártyát - akkor mi lesz? Nem mész el nyaralni, mert mi van ha méhenkívüli? Elméletileg (!) 5-6 hetes terhességnél már látszik, hogy van valami vagy semmi nincs a méhben, és a méhenkívüli terhesség is (bár sokszor nehéz megtalálni). Én a helyedben nem mennék, csak nyaralás után (gondolom nem 3 hétre mész).
14/15 A kérdező kommentje:
Aug 23-tól egészen szept 7-ig leszek külföldön. Így az első szabad orvoshoz szeptember 9-10 környékén tudnék menni. A kérdés kiírásnál ezért is írtam ezt a dátumot. Oké nem 3 hét, de azért 2hetet figyelmembe veszem plusz az utazást és, hogy mire vissza érünk hétvége is lesz.
aug. 18. 15:22
15/15 anonim válasza:
Valahol én is így voltam először, de nagyon görcsöltem, nyilalt napok óta, és kicsit későn estem is teherbe, azért mentem korábban.
Petezsákot látott. 4 hétre később hívott vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!