Ha szombaton kell megjönnie mikor teszteljek?
Figyelt kérdés
Menstruációm július 20-án jött meg. Jövőhéten szerdán már mutatni fogja a teszt? Nem tudom kibírom e addig. Másik kérdésem, hogy ha kiderülne a terhesség akkor mennétek dolgozni ha suliban dolgoznátok vagy rögtön táppénz? Már elég régóta próbálkozunk és sajnos rengeteget voltam beteg, mert mindent elkapok a gyerekektől.aug. 14. 17:04
1/8 A kérdező kommentje:
És augusztus 3-án volt ovum ez biztos, mert éreztem is meg voltam ultrahangon pénteken akkor domináns tüsző volt, utána hétfőn akkor már sárgatestet látott az orvos.
aug. 14. 17:05
3/8 anonim válasza:
Szia! Ha akarsz idegeskedni, akkor ma 😅
Ugyanez a helyzet nálam is, szombati pozitív LH-teszt, nekem vasárnapra esedékes.
Ma ellőttem egy 10-es tesztet, van rajta “halvány” valami, most megöl az ideg, hogy jól látom-e.
Ha ez nem hiányzik, akkor vasárnap :)
Gyerekközösségbe én nem mennék…
4/8 A kérdező kommentje:
Direkt nem vettem tesztet, de lehet pénteken veszek, nem fogom kibirni jövőhét szerdáig, pedig akkor már biztos jó erős lenne
aug. 14. 17:27
5/8 anonim válasza:
Ha tényleg 3.án volt ovud 11 dpon vagy ha tethes vagy a predictor holnap reggel pozitív lesz, ha nem van még kis remény de nem sok. Nekem 9 dpo tól mutatta mindig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!