Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan döntenétek ilyen esetben?

Hogyan döntenétek ilyen esetben?

Figyelt kérdés

Babatervezés alatt álltunk, majd elmentem egy fogászati szűrésre, cisztát találtak a fogamon és kihúzták a fogamat, kaptam csontpótlást,és most várni kell 4 hónapot, hogy a következő beavatkozást megcsinálja, ami egy arcüreg emelés lesz majd.

A szájsebész azt javasolta, hogy várjunk a próbálkozással addig, de csupán az antibiotikum miatt, amit majd a beavatkozás után kell szednem. A többi részére, ami az implantáció lesz, illetve egyéb más fogászati beavatkozást megcsinál majd a második trimeszterben, mert azokhoz nem szükséges antibiotikum.

A kérdés az, hogy kérjek-e másodvéleményt a nőgyógyászomtól, az antibiotikum szedésével kapcsolatban, vagy mindenképp kivárjuk emiatt a 4 hónapot?

aug. 14. 14:25
 1/8 anonim ***** válasza:
87%
Az antibiotikumok elég erős gyógyszerek. Én mindenképp kivárnám, 4 hónap nem olyan sok idő.
aug. 14. 14:49
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

En kivarnam, de nem csak az antibiotikum miatt, hanem maga a beavatkozas miatt.

Terhesen sokkal erzekenyebb lehet az ember a fajdalomra, aztan nem szedhetsz semmi eroset ra, ami erdemben hatna is.

Vagy lehet hogy szedulni fogsz, rosszul leszel sokaig es el se jutsz a fogorvoshoz.

aug. 14. 15:17
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, valóban bölcsebb lenne kivárni.
aug. 14. 15:25
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is mindenképpen várnék. Nekem is volt ciszta a fogamon, bár nekem nem húzta ki hanem felülről rezekálta. Utána még kétszer begyulladt a ciszta helye, két antibiotikum kúra számtalan fájdalomcsillapító. Szerintem legyen rendben és utána jöhet a baba. :)
aug. 14. 15:38
 5/8 A kérdező kommentje:

Igen, nem tudhatom mi vár még rám. Ez a 4 hónap meg remélem gyorsan eltelik.

Köszönöm a válaszokat! :)

aug. 14. 16:02
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én kivárnám, sosem lehet biztosan tudni, hogyan alakul a beavatkozás utáni gyógyulás, milyen és mennyi gyógyszerre lehet szükség.
aug. 14. 16:31
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek a többi hozzászólóval. Én biztosan kivárnám. Terhesség alatt nem lehet csak úgy fájdalomcsillapítókat szedni, márpedig egy szájsebészeti műtétnél napokig is szükség lehet rá. Érzéstelenítőt se biztos hogy adhatnak. Meg lehet hogy röntgent is csinálnak utána. Az meg végképp kerülendő olyankor.
aug. 14. 23:11
 8/8 petraa07 válasza:
Ki kell várni,ez nem kérdés. Nem véletlenül mondta ezt az orvos. :)
aug. 28. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!