Barátommal gumi nelkül szeretkezünk,mindig időben kihuzza viszont tudom hogy az előválladéktól is teherbe lehet esni. Néhányszor előfordult hogy előtte kényeztettem,maradhatott sperma rajta?Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
aug. 12. 01:44
1/2 anonim válasza:
Szia! Nem akarlak meg ilyeszteni, de őszinte leszek. Nem javasolt a megszakításos módszer alkalmazása, mivel elég nagy eséllyel teherbe lehet esni tőle. Nem szeretnék számokkal dobálózni, ezt google kereséssel meg lehet találni. Én is szexeltem a barátnőmmel gumi nélkül,de csak miután elkezdte szedni a fogamzásgátlót. Amit én szintén elleneztem mert nem tesz jót a szervezetnek a hosszú távú szedése. Én azt javaslom hogy csináljátok gumival, ha pedig nem tudja elengedni a párod akkor ne hagyd magad. Nem jössz ki jól belőle. Csak okosan :)
2/2 anonim válasza:
Korán keltél ma, előváladék! Jelentve!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!