Ha nincs menstruációm csak egy évben 2-szer, lehetek terhes?
Ha az az évi 2 alkalom mensi normális lenne, azt mondanám, hogy igen, anyukám is évente 2-szer 3-szor mensizett, mégis négyszer szült...
DE! Mivel neked az a néhány alkalom sem normális vérzés, így szinte biztos, hogy nincs is peteérés, csak időnként leválik a méhnyálkahártya, vagy annak egy kis része...
A legfontosabb feladat, hogy találj egy lelkiismeretes orvost! Én a dokikutakodásra 3 hetet szántam, de megérte, nem is csalódtam benne...
Én is hasonló gonddal mentem egyébként dokihoz, és ki is derítette, hogy miért nincs peteérés! Álmaimban nem gondoltam volna, hogy a pajzsmirigyem nem működik jól...!
A hormonális gondok egyébként egész könnyen orvosolhatók, nagyon sok peteérést serkentő gyógyszer van, tüszőrepesztő injekcók is vannak, ha ez lenne a gond, hogy nem tud megrepedni..., progeszteronpótló szerek is vannak..., csak kerekedj fel, ne húzd az időt, hanem vágj bele bátran!
Sok sikert!
Lehet, hogy hamarabb lesz eredmény, mint gondolnád! :)
szia én is hasonló cipőben vagyok és még én sem fordultam orvoshoz és most először előfordult hogy nem védekeztem párommal egy alkalommal és most kicsit parázok hogy lehet hogy terhes lettem?
Ti mit gondoltok? mekkora az esélye ennek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!