Terhesség “beállta” után mennyi időre jön a rosszullét ?
Nekem késik a menszeszem 5 napja es tegnap nagyon rosszul voltam, hanyinger, gyengeség.
Szerintem ez túl korai rosszullét !
Ilyen hamar nem lehetsz rosszul a terhességtől!
Ennyi idősen igazán lehetnél földhözragattabb... a testhőre alapozni marhaság..
Késik a mensi, volt védekezés nélküli együttlét. Ilyenkor az ember tesztet csinál. Attól, mert nem vagy mai csirke még teherbe tudsz esni.... szomszádom is 40 felett volt, évente kétszer menstruált, elindult a változókor...még is terhes lett. Eszébe se jutott, hogy terhes lehet. Rosszul volt, orvosról orvosra járt, mikor a nőgyógyászat került sorra ott jól meglepődött, 9 hetes terhes volt.
Ne dugd homokba a fejed. Semmi értelme. Elmész veszel egy tesztet, lepisiled és megtudod a választ. Jelenleg mindenki más is ugyan annyit tud, mint te. Akinek késik a mensie és szexelt, az bizony lehet terhes is, független a korától.
5hetes terhes vagyok, kíváncsiságból megmértem a testhőmet, 36,6 lett.
A mellem egyáltalán nem érzékeny, viszont elég gyengének érzem magam.
Inkább tesztelj, mint hőt mérj, az biztosabb.
Nem csinaltam. Varok hetfőig.
17 es hiaba okoskodsz, meg provokalsz, jó magyar szokas szerint, most kesik a menszeszem, így erről nem írogathatok egy hónapja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!