Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ebből mi sül ki?...

Szerintetek ebből mi sül ki? :/ nagyon elkeseredett lettem.

Figyelt kérdés

Tegnap voltam ultrahangon 7+1 napos lehettem mensi alapján. Elöször ugye hüvelyi uh-t próbált csinálni de valami oknál fogva nem látott semmit és kb 10-20 másodperc után ki vette és hasi uh lett . Nemtudom nem mondta hogy a hüvelyi miért nemvolt jó . Szinte csak be tolta aztan ki . Így maradt a hasi de ugye nálam elég vastag a hasfal nem vagyok vékony . Csak szabályos 13mm es petezsák volt látható. Szikhólyag sejthető.

Méhen belül . És ennyi . Azt mondta lehet később fogant ebből még bármi lehet. De én nagyon elkeseredtem . 7 hetesen azért már lenni kellett volna embriónak .. utolsó mensin junius 17. Én volt szabályos 28 napos ciklusom . Első pozitiv teszten juli 13 még halvány volt aztán erősödött napok után.

Azert teszteltem mensi előtt 1-2 nappal mert éreztem hogy nem fog megjönni. És igy is lett . De most így nemtudom . 1 hét mulva kontroll. Volt valaki hasonlóan ?

aug. 7. 13:21
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

Elhiszem, hogy aggódsz, sajnos nem is alaptalanul. A leírt infók alapján, sőt a korai pozitív teszt alapján sajnos nagy az esélye, hogy nem lesz belőle baba :( Erre jobb, ha felkészülsz.

Egy dolog miatt mondom azt, hogy talán van remény, mert hasi uh-t csinált, és ilyenkor még azzal simán elnézheti...nem is értem, miért nem próbálta tovább a hüvelyit...

Ha teheted, menj el inkább egy másik dokihoz, nézzenek meg. Már embriónak kellene lennie.

Nagyon szorítok, hogy a legjobban alakuljon ❤️

aug. 7. 14:09
 2/21 babyboom567 ***** válasza:
100%
Ha olyan régen volt pozitív teszted, akkor szerintem ebből már nem lesz semmi,sajnálom.
aug. 7. 14:13
 3/21 anonim ***** válasza:
26%
A korai pozitív teszt miatt miért ne lenne semmi?
aug. 7. 14:25
 4/21 A kérdező kommentje:

Sajnos már 20+ napja pozitiv a teszt :/ igy igen embriot is kellett volna làtni. Annyi hogy hason nem feltétlen, énsem értem miért nem próbálta tovább a hüvelyi ultrahangot. Inkb jöjjek kotrollra és örlödjek addig vajon mi lesz :(

De már kértem időpontot egy magán rendelésre holnap delután kell mennem . Nagyon félek. Van már egy babánk vele minden okés volt 2 éves lesz és akartuk a tesót 😭

aug. 7. 14:28
 5/21 anonim ***** válasza:
88%

A korai pozitív teszt miatt azért rizikós, mert az elején nagyon egyforma ütemben fejlődnek és így, hogy a kérdezőnek már ennyi idő eltelt az első pozitív teszttől, már embriónak kellene lennie pulzálással. Később nem foganhatott, hisz akkor nem lett volna pozitív tesztje ennyivel korábban.

Egészséges fejlődés során közel másfél hét eltérés nem lehet.

Szóval vagy nem fejlődik, vagy a hasi uh a hibás.

Szorítok holnapra!

aug. 7. 14:34
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

Én is voltam így. Nekem nem lett belőle baba.

7+1-en voltam dokinál, 18mm petezsák, szikhólyag sejthető. Már itt mondta a doki, hogy nem akar áltatni, ez édes kevés.

8+1-en 22mm petezsák, szikhólyag sejthető.

9+1-en műtöttek.

aug. 7. 15:17
 7/21 anonim ***** válasza:
Szorítok, hogy csak a hasi uh legyen a ludas. A dokim szerint ilyenkor azon nem sokat látni még, ezért szoktak hüvelyit csinálni. Drukkolok!
aug. 7. 21:25
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem annak idején azt mondta a nőgyógyász, hogy a 10 hét kb a határvonal. Onnan szokták jól látni hasi UH-val.
aug. 7. 23:22
 9/21 anonim ***** válasza:

Itt összen szedve, hogy különböző típusú uh-kon milyen korban, illetve mekkora petezsák méretnél mit kell látni.

[link]

A hasi uh-nál egyébként teli hólyag kell ahhoz, hogy a méh jól látszódjon.

A petezsák méret kisebb nálad, mint 7 hét. Én ezt a kalkulátort használtam minden babánál:

[link]

E szerint 6+1-nek felel meg, de azért a petezsák mérete és a terhességi kor között gyengébb az összefüggés, mint a CRL és a terhességi kor között.

Én 5+6 naposan kezdtem el vérezgetni a mostani babánál. Akkor hüvelyi uh-n 11mm-es petezsák látszott és a szikhólyagot csak azután találta meg a doki, hogy kiküldött pisilni (a hüvelyin meg pont üres hólyaggal látni rendesen). 10 nappal később 7+0 méretű embrió látszódott. A tesztem 3+6 naposan lett pozitív, de akkor jól látható + lett, szóval valószínűleg 2 nappal korábban már látszott volna halvány csík. Jó kérdés, hogy te mennyire teszteltél korán.

aug. 8. 00:02
 10/21 anonim ***** válasza:
69%

Előző vagyok. Átnéztem a dátumaidat és valóban a pozitív teszt ideje miatt gyanús a helyzet, ahogy mások is írták.

Kiírom neked a hasi uh-ra vonatkozó adatokat, ha nem lenne kedved bogarászni:

- 20mm-es petezsákban kell látni szikhólyagot, ez a méret kb 7 hétnek felel meg

- 25mm-es petezsákban kell látni embriót, ami pedig kb 8 hétnek felel meg

Szóval az a rész totál oké, hogy hasi uh-n 7 hetesen csak szikhólyag látszott. Az a kérdés, hogy miért volt 6+1 méretű a petezsák, ha előtte 3 héttel korábban pozitív lett a teszt.

aug. 8. 00:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!