Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Július másodikán volt mensim...

Július másodikán volt mensim 3 napja fáj lent mint ha meg akarna jönni , néztem tesztet és pozitív Hány hetes lehetek ? Miért fáj akkor lent ?

Figyelt kérdés
aug. 1. 17:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
4 hetes terhes lehetsz. Pontosan mid fáj? A hasad vagy a hüvelyed?
aug. 1. 17:24
 2/12 A kérdező kommentje:

A pete fészkem

Mint ha meg akarna jönni

Mikor érdemes orvoshoz menni ? Majd ha biztosan nem jön meg ?

aug. 1. 17:42
 3/12 A kérdező kommentje:

Éjjel nappal fáj

Nem tudom orvos fogad e így hogy még eztán jönne meg a mensim

aug. 1. 17:43
 4/12 A kérdező kommentje:
Melleim is fájnak feszülnek , 3 napja azok is
aug. 1. 17:44
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha az adott dátumon elmarad a mensid és a teszt is egyértelműen pozitív, akkor telefonálj időpontért és próbáld úgy kérni, hogy kb 7-8 hetes legyél, mert akkor már tutira látják, amit kell.
aug. 1. 17:47
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez természetes fájdalom ilyenkor a petefészkedben. Ha nincs vérzés felesleges ilyen korán menni, elég a 6. hét után addigra van szívhang
aug. 1. 17:48
 7/12 A kérdező kommentje:
De akkor miért fáj lent már 3 napja , nem kéne progeszteron ágy valami ?
aug. 1. 18:12
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Azért fáj, mert a méhed változásokon megy keresztűl.
aug. 1. 18:14
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Az normális egy bizonyos szintig, ha fáj ilyenkor, nekem olyanokat szúrt, hogy össze kellett görnyednem a székben...

A fájdalom viszont ritka esetekben lehet a méhen kívüli terhesség jele is, hisz ha rossz helyen kezd növekedni, akkor nincs neki elég helye.

Szóval ha nem javul, vagy más tünetet is tapasztalsz (pl. barnás vérzés, egyéb fájdalom) akkor hamarabb is elmehetsz a biztonság kedvéért, kb. egy hét múlva már annak látszódnia kellene legalább, ha jó helyre ágyazódott be.

aug. 1. 19:20
 10/12 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm szépen
aug. 1. 19:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!