Van itt olyan, akinek 2 hét késés után lett pozitív a terhességi tesztje?
Figyelt kérdés
júl. 31. 13:34
1/4 anonim válasza:
Igen...akinek az ovuja 2 héttel később a mensi napjára esett. Annak a mensi alapból 2 héttel később lett volna terhesség nélkül is.
Ovu után 14 nappal pozi lest akármelyik teszt, ez egybeesik a mensi napjával.
Ha nem tudod az ovud napját és rendszeresen vagytok együtt, akkor ha véletlen még is lenne ovud, teherbe is eshetsz. Addig tesztelj nyugodtan amíg nem jön meg, de alapvetően kicsi az esély így a terhességre.
3/4 anonim válasza:
Igen, nekem kb 60. ciklusnapon lett pozitív a teszt, de előtte is előfordult a rendszertelen menstruáció, hosszú ciklusok (30-54 nap), úgyhogy nem is számítottam rá, kb másfél-2 héttel előtte teszteltem negatívat, és nem is próbáltam újra jó darabig.
4/4 anonim válasza:
Igen, akinek nagyon kitolòdik a ciklusa, normál esetben nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!