Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ezt hívják “szellem csíknak”...

Ezt hívják “szellem csíknak” ugye? :)

Figyelt kérdés

Sziasztok

Ez egy One Step teszt, ami szerintem negatív, nem tudom hogy képen mennyire látszik, de ezt nevezik szellem csíknak ugye? ( vékony kis halvány vonal) :)

júl. 30. 20:55
A kérdező szavazást indított:
Pozítív?
Negatív?
Szellemcsík?
Onestep teszt
Segítség azoknak akik nem tudják milyen a szellemcsík
Eddig én sem tudtam :)
20 szavazat
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:

Véletlen szavazásba raktam, tudtok kommentelni alá? :)

[link]

[link]

júl. 30. 20:56
 2/16 A kérdező kommentje:

Akinek ez “vihogás” akkor attól elnézést kérek nem annak szántam, hanem szimplán nálam ez a “kedves mosoly” jelzése lett volna

A lényeg az lett volna csak nem úgy sikerült fogalmazni mint terveztem..

Hogy én személy szerint sajnos nem találtam olyan képet ami megmutatja mi is az a szellemcsík, (csak régit ami már nem nyitható meg) amennyiben ez nem szellem csík akkor bocsánat, ezt szimplán azért szántam

Volna hogyha esetleg valaki kételkedne akkor láthassa, hogy milyen.

2. Válaszoló amennyiben ez elázott akkor is negatívnak számít nem? Mármint ha csinálnék másikat se lenne pozitív, vagy?

júl. 30. 21:57
 3/16 A kérdező kommentje:
Véletlen tettem az önismeretibe, észre sem vettem bocsánat!
júl. 30. 21:58
 4/16 A kérdező kommentje:

Illetve 1. Ha nem tudsz érdemben a témához hozzá szólni akkor miért kell ennyire arrogánsnak lenni? :)

Mellesleg a vihogás ez: :D

júl. 30. 21:59
 5/16 anonim ***** válasza:
84%

fú, mennyi b@sz@tl@n. :D

Sajnos ez tényleg szellemcsík szerintem, de ismételj, hátha.

júl. 31. 06:07
 6/16 anonim ***** válasza:
87%
Én a szellemcsíkot úgy ismertem, hogy a reagens helye dereng szín nélkül, szóval szerintem igen ez az. Persze benne van a pakliban, hogy rosszul tudom a "definíciót". Amúgy ez sajnos negatív.
júl. 31. 07:16
 7/16 anonim ***** válasza:
70%
Amúgy kövezzetek meg, de én rózsaszínnek látom
júl. 31. 08:12
 8/16 anonim ***** válasza:
25%

Szerintem is pozitív:)))))))))) !

Csinálj holnap is egyet és ha pozitív akkor erősebb lesz :))))))))))) szép napot! Szurkolok !!!!!

júl. 31. 08:48
 9/16 anonim ***** válasza:
81%
Ez szerintem is halvány pozitív tipikusan az a kategória amiből bármi lehet még de ott van.☺️
júl. 31. 09:37
 10/16 anonim ***** válasza:
80%
Nekem mindkét terhességem ilyen haloványka tesztekkel indult és baba lett mindkétszer
júl. 31. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!