Ezt hívják “szellem csíknak” ugye? :)
Sziasztok
Ez egy One Step teszt, ami szerintem negatív, nem tudom hogy képen mennyire látszik, de ezt nevezik szellem csíknak ugye? ( vékony kis halvány vonal) :)
Akinek ez “vihogás” akkor attól elnézést kérek nem annak szántam, hanem szimplán nálam ez a “kedves mosoly” jelzése lett volna
A lényeg az lett volna csak nem úgy sikerült fogalmazni mint terveztem..
Hogy én személy szerint sajnos nem találtam olyan képet ami megmutatja mi is az a szellemcsík, (csak régit ami már nem nyitható meg) amennyiben ez nem szellem csík akkor bocsánat, ezt szimplán azért szántam
Volna hogyha esetleg valaki kételkedne akkor láthassa, hogy milyen.
2. Válaszoló amennyiben ez elázott akkor is negatívnak számít nem? Mármint ha csinálnék másikat se lenne pozitív, vagy?
Illetve 1. Ha nem tudsz érdemben a témához hozzá szólni akkor miért kell ennyire arrogánsnak lenni? :)
Mellesleg a vihogás ez: :D
fú, mennyi b@sz@tl@n. :D
Sajnos ez tényleg szellemcsík szerintem, de ismételj, hátha.
Szerintem is pozitív:)))))))))) !
Csinálj holnap is egyet és ha pozitív akkor erősebb lesz :))))))))))) szép napot! Szurkolok !!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!