Szerintetek mikor teszteljek?
Figyelt kérdés
Sziasztok, 26 éves vagyok és fogamzásgátlót szedek, de sajnos 4 napig nem vettem be, költözés volt és mindenre gondoltam csak arra nem, voltunk együtt a párommal, mivel nem jutott még akkor eszembe hogy nem vettem be. A dokim úgy javasolta hogy szünet nélkül szedjem a fogamzásgátlót ezért nekem csak ilyen pecsételés szokott lenni már évek óta. Na most az lenne a kérdésem mikor teszteljek? Mert a mensi elmaradasaból nem tudom meg hogy terhes lettem e. Ma egy hete hogy nem vettem be 4 napig és voltunk is együtt elōtte hétvégén és a múlt héten is. Szerintetek mikor lenne ideális a tesztelés?júl. 29. 16:54
1/1 anonim válasza:
Az utolsó együttlét után 3 héttel ha negatív akkor fix hogy nem vagy terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!