Clostilbegyt-esek,tapasztalatcsere,sikerélmény?
Sziasztok! Most vagyok a 2.Clostys hónapban. Közben a lombikprogramot is elkezdtük. Tegnap,a ciklus 10.napján volt egy 17mm-es szép tüsző,holnap kell beadnom ismét az ovitrelle injekciót. A méhnyálkahártya tegnap 6mm volt(előző hónapban a 15.napon csak 4,3mm). Szedek E- vitamint,Q10-et. Az alhasam fájdogál. Ez az utolsó esély,hogy természetes úton foganjon meg a Babánk(2 éve próbálkozunk,ebből 1x jött tavaly össze,de spontán vetélés lett a vége...
A hormonszintem jó. Írt még fel a dokim Duphastont 2x1-et,de még nem mertem elkezdeni szedni(tegnap óta). Már annyi hormont kaptam,szedtem,és mindig csak a csalódás jött. Az orvosom nagyon lelkiismeretes,már ő kéri hamarabbra az időpontot lombikra,mert én októberre kaptam. Volt átjárhatósági is,minden rendben van. Viszont 38 éves vagyok,a férjem 42. Korra való tekintettel próbálja sürgetni. De azért én még bízom ebben a hónapban is,hátha...
Van,aki hasonló helyzetben van,volt?
Hát ovuláció előtt ne is kezd el a duphastont…azt csak ovuláció után szabad, és az ovitrelle után 36 órával van ovuláció.
Sajnos sikersztorim nincs, nekem nem sikerült az ovuláció indukció, de nyilván csomó embernek igen.
Nekem nem sikerültek az inszemek de az első lombik igen.
Szerintem a természetest engedd végre el, már nem ez a lényeg hanem végre legyen gyerek. Volt több év a természetesre. Nekem csak addig számított ez a természetesen dolog míg össze nem jött a lombik. Most, hogy terhes vagyok már nem is érdekel.
38 évesen ennyi várakozás után, készülj lelkileg a lombikra.
A hormonszinted jó???
Nem azt írtad valamelyik nap, hogy valami 0,16 az AMH-d? Az minden, csak nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!