Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Negyed adag ovitrelle mikor...

Negyed adag ovitrelle mikor ürül ki a szervezetből?

Figyelt kérdés

Sziasztok 😊😊

28.án volt inszemem

26.án egy egész adag ovitrellet kellett beadnom majd inszem után két naponta egy adag ovitrellet negyedelnem

Az utolsó 6kattanást múlthét csütörtökön (4.én) adtam be

Szerintetek ilyen esetben mikorra lehetne a kiürülésre számítani?

2024. júl. 9. 14:29
 1/8 anonim ***** válasza:
Úgy tudom, 10 nap a beadástól számítva, ameddig még pozitív lehet.
2024. júl. 9. 14:35
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm :)

Az egész adagot én is így tudom, hogy 10nap.. csak ezt a negyedet nem értem .. mert az gondolom arányosan előbb ürül azért

Mondjuk eljött a 10nap kiürült én meg ugye a 10nap körül adtam az utolsó negyedet is

Ezt a köztes matekot nem vagyok képes megérteni sajnos, hogy vajon hogy is van ez… :D

2024. júl. 9. 15:03
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha a 10 napot minimum megvárod a teszteléssel, akkor még mindig nem várt előtt leszel, 12dpo-n. Ennél előbb úgysem lenne érdemes tesztelni.
2024. júl. 9. 15:25
 4/8 anonim ***** válasza:
10 nap. Benne van a papirjaban is
2024. júl. 9. 15:36
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat

A 10napot még mindig értem :) az már nagy valószínűséggel tényleg ki ürült :)

A múlthét csütörtöki utolsó negyed adagot nem tudom mikorra ürülne, gondolom az nem 10nap azért

2024. júl. 9. 16:24
 6/8 anonim ***** válasza:
Akkor ujra leirjuk 10 nap.. az utolso adag utan 10 nap. ha csutortokon adtad be akkor 15. Hetfon birsz tesztelni.
2024. júl. 9. 16:49
 7/8 A kérdező kommentje:

[link]

Emiatt kérdeztem igazából :)

Köszönöm azért a választ

2024. júl. 9. 17:12
 8/8 anonim ***** válasza:
Hülyeség, le van írva, hogy a beadást követően 10 napig fals eredményt adthat, nincs oda írva, hogy mekkora adagtól. Csinálhatsz tesztet de felesleges. Egyébként is kár hattogni ezen, hiszen nem egy mérvadó idővallúm ez, előbb úgy se mutat semmit se a teszt
2024. júl. 9. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!