Hány hetesen ment el, és mikor kezdtetek újra próbálkozni?
júl. 8. 07:33
1/10 anonim válasza:
Első vetélés 7 hetesen. Rögtön próbálkoztunk. Kb fél èv, mire ùjra teherbe estem.
Màsodik vetélés 11 hetesen. Szintèn rögtön próbálkoztunk utàna. Heteken belül teherbe estem, egészséges gyerekem született.
Természetesen mindkét alkalommal kivártuk, mire már nem véreztem.
júl. 8. 07:36
2/10 anonim válasza:
8 hetesen missed Abom volt, két hónap múlva estem teherbe
júl. 8. 08:02
3/10 anonim válasza:
10 hetesen indult be a vetélés, de műszeres befejezés kellett.
Ahogy a vérzés elmúlt próbálkoztunk is és első hónapban terhes is lettem.
júl. 8. 08:04
4/10 anonim válasza:
11 hetesen volt missed ab. 11 hónap múlva sikerült teherbe esni és ki is hordani.
júl. 8. 08:06
5/10 anonim válasza:
10 hetesen missed ab, 3 hónap múlva próbálkoztunk, egyből sikerült. Másik 11 hetesen missed ab, akkor 6 hónapot vártunk és egyből sikerült.
júl. 8. 09:11
6/10 anonim válasza:
6.hétben vetéltem spontán. Utána 2 hónap maradt ki és 5.-re estem teherbe. Őt pár hét múlva megszülöm😁 Az első (akit elvetéltem) is 5.hónapra jött össze egyébként.
júl. 8. 10:25
7/10 anonim válasza:
2 éve 8 hetesen. Azóta sem sikerült..
júl. 8. 11:28
8/10 anonim válasza:
Első próbálkozásra sikerült, de a 7.héten spontán vetélés lett. A harmadik hónapra, de a második próbálkozásra jött össze a kisfiam :)
A vetélés utáni hónapban, még nem szerettem volna próbálkozni, úgy éreztem kell idő a testemnek, lelkemnek.
júl. 8. 11:29
9/10 anonim válasza:
Kb másfél év után lettem terhesen, de igazán nem próbálkoztunk akkor, csak nem védekeztünk. 11 hetesen elment az a baba, műtéti befejezéssel. Ez januárban volt, áprilisban pozitív lett a tesztem :) most vagyunk 16 hét 3 naposak. Szóval kb 3 hónap.
júl. 11. 13:50
10/10 anonim válasza:
2020-ban kezdtünk próbálkozni.
2022 februárjában missed ab műtétem volt.
2023 augusztusában pedig életmentő műtétem volt méhen kívüli terhesség miatt, a jobb oldali petevezetékemet vették ki.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!