Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes szerintetek?

Lehetek terhes szerintetek?

Figyelt kérdés
Hétfőn és kedden lesz hogy 2 hete együttvoltunk megszakítással de nem is úgy ment el hanem másra, nem kerülhetett belém. Rendszertelen menstruáciom Junius 1 jött meg utoljára kb 40-50 napra szokott megjönni. Cicim 1 hete fáj nagyon hasam is görcsölget pár napja. Tesztelek minden nap negatívakat. Ha terhességtől fájna akkor pozitiv lenne a tesztem?
júl. 6. 23:05
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

A terhességi tünetek pozitív teszt után jelentkeznek.

A görcsölgetés -ugyanolyan ami mensi előtt is szokott jelentkezni - a pozitív teszt előtt és után is gyakori.

Nálad mivel rendszertelen a menstruációd csak a tesztelgetés a biztos. De én azt mondom nem vagy terhes.

júl. 6. 23:12
 2/3 anonim ***** válasza:
90%
Megszakítás nem egyenlő a védekezéssel. Hallottál már előváladékról? Attól is terhes lehetsz.
júl. 7. 01:19
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Mivel nem védekeztetek és a ciklusod is rendszertelen, szóval fogalmad sincs mikor lehetett ovulációd, így lehetséges. De szerintem most ezt megúsztad. Aktus után 2 héttel már pozitív lenne a teszt, ha teherbe estél volna. Inkább védekezzetek rendesen, ha nem kívánt a terhesség.
júl. 7. 07:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!