Missed ab után ki mikor esett teherbe?
Márciusban volt missed abom, júniusban kezdtünk próbálkozni, akkor nem, de júliusban teherbe estem.
Szóval a második próbálkozásra sikerült.
Azért ez még nem akkora idő, hogy aggódni kellene. Annak nagy a hírértéke, akinek rögtön utána sikerül, de azért bőven nem mindenkinek és azzal sincs baj.
Nekem az első 5.hónapra jött össze, az lett spontán vetélés, nekem műtét nem volt. Utána szintén 5.próbálkozásra jött össze jövő hónapban szülök. Annyira az terjedt el a köztudatban, hogy, utána 3 hónapig nagyobb az esély, hogy én is azt hittem, ha akkor nem, akkor soha. Mégis sikerült, pedig voltak bőven nehezítő körülmények. Kérdést is írtam ki akkor, neked is itt hagyom, láthatod, hogy nagy a szórás:
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher..
8.hónapban teherbe estem, 7. héten elvetéltem, decemberben műtöttek.
Januában megjött, nekünk az orvos azt mondta elég egy ciklust megvárni és lehet próbálkozni.
Áprilisban pozitívat teszteltem , most vagyok 16 hetes.
Követem.
Május végén missed ab, első terhesség volt (akkor még 34 évesen). Június végén megjött, júliusban próbálkoztunk is meg nem is.. aztán most hétvégére nem várom.
Kiderül.. 🤞
Kérdező, veled azóta mi van? :)
Sajnos semmi. Vagyis nem tudom, hogy sajnos-e. Holnap kezdek az új munkahelyemen, most lehet inkább abbahagyjuk ezt a "próbálkozást" aztán majd valamikor később újra kezdjük. Nem tudom, hogy belevágjunk-e ilyen asszisztált dolgokba, nem akarok lombikozni, már az eddigiek is teljesen tönkre tettek lelkileg. Amúgy kezdek kicsit belenyugodni, hogy ha nem lesz gyerekünk, hát nem lesz. Most amúgy is sokminden van: doktori védésre készülök, a házunkban nagy átalakítás zajlik, szóval majd alakul.
Az a baj, hogy érzem amikor ovu van és így kicsit nehéz ezt a meglepetés erejére bízni 😀.
De most szerintem egyelőre jegeljük majd a témát.
Veletek mi lett végül?
Én nem sokára szülök 😁
Amúgy én is lombik előtt voltam, csak ahhoz kellett egy műtét, amire kiírtak volna...ha nem leszek terhes az utolsó pillanatban. Én is nagyon ódzkódtam a lombiktól, ráadásul azt hittem, tuti az lesz, mert az utolsó esélyemnél ovum se volt. Hát, itt rugdos 😂 Megoldotta az élet. Lehet, hogy neked is akkor jön össze, amikor már nem számítasz rá. 🤞
Júl. 22. vagyok.
Természetesen megjött. :)) úgyhogy most májusi babára várok. Szintén hóvégére marad az eredmény.
Kérdező és többiek, hogy alakul a babaprojekt?
#9! Engem pár nap múlva indítani akarnak, pontosabban inkább császározni. Egyelőre semmi indok rá. Ha továbbra se lesz, nem fogom hagyni.
#2,8
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!