Clearblue teszt száradási csíkos szokott lenni?
Teszteltem és a kereszt megvan,de jóval vékonyabb csík,mint a hosszában lévőnèl.
Miután megcsináltam a tesztet, vártam 2-3 percet,de nem láttam semmit. Tesztet a táskámba tettem és kb egy óra múlva ránéztem, akkor már ott volt a + jel,csak vékonyan. Nem tudom, hogy ez száradási csíkos vagy ez ilyen?
Mensim teljesen szabálytalan, így nem tudom mikor kellene megjönnie.
nekem volt már teljesen negatív is, nem voltam terhes
februárban nekem is így volt, elég vékony volt, de előtte nap már volt halvány pozitív tesztem és aznap is egy másik
mielőtt valaki azt írná, hogy negatív, azóta 23 hetes és köszöni jól van :D
ez ugyanaz a teszt csak már jó pár órával később teljesen megszáradva, alatta egy másik fajna ugyanaznapi :)
7-es, ezt nem tudhatod. nekem is volt kémiai/korai vetélés. facelle és predi volt halvány pozitív aztán vérezni kezdtem, ami 1 napig tartott, utána elmentem dokihoz de uh alapján kiürült minden a hcg-m meg 0,2 volt
nekem érdekes a clearblue-n mindig csak akkor volt 2. csík ha baba is volt, amikor meg nem volt akkor semmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!