Itt már volt ovu vagy csak kilengés? Rá tudnátok nézni? (Kép lent)
A 9.ciklusnapon teszteltem egy elég erőset,a képeken látszik is. Ez már ovuláció?
Előre is köszi!
Nemtudom hany naposak a ciklusaid, de nagy esellyel csak kilenges lehetett. Nekem is minden ciklusban volt, bar azokra. 0,25-0,30 koruli erteket saccolt. En erzekeny teszttel teszteltem
Sikeres hónapban pedig 1 fölött volt meg igy appban vezetve is.
De ha neked utólagosan kiderulne, hogy ez volt az ovu, akkor mar tudsz mihez viszonyítani🙂 az esélyt megadtatok, hogy lehessen baba
Ez 20-as érzékenységű teszt.
Érdekes, kíváncsi leszek.:) Elméletileg 6-án lesz az app szerint az ovum,azért csak megyünk egy kicsit feljebb még akkor értékekben is 😁
Most visszaneztem en is, nekem mindig volt erősödés 8-13.cn között, bár nekem általában 17-20.cn volt ovulaciom.
Valószínűleg nálad is csak kilenges es később lesz ovu🙂
Elso tesztelős hónapod?
Amugy a termekeny nyák mervado a tesztek mellett
Első, igen!
Itt tanulok 😁 még minden emelkedésre felkapom a fejem.
Figyelem a nyákot is,az sem volt még.:) jogos,így tényleg kilengés lesz.
Engem is sokszor beugratott, de a nyák az nagy segitseg lesz benne😊
Nalam ovu elott 1 hettel jelen volt mar a nyák es a mennyisege nott ovuig, majd ovu utani nap vagy kovetkezo nap meg is szunt
Igen,köszönöm szépen,lassan összerakom,hogy mi hogy van 😊
Érdekes tapasztalat egyébként,mintha semmit sem tudnék magamról meg a szervezetem működéséről,pedig 27 éves vagyok.
Lehet hogy előkapok valami jó kis könyvet ebben a témában 😃
Ugyan már mindenfélét leírtak előttem én csak annyit fűznék hozzá, hogy még képen is jól látszik, hogy nem volt pozitív egyik teszt sem :) ehhez még app sem kell :D
Egyébként sok sikert majd :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!