Van olyan, hogy azonnal nem mutat a teszt semmit, csak több óra után mutat halvány csíkot?
Figyelt kérdés
Bár tudom, hogy ez már nem megbízható eredmény, de érdekelne a véleményetek.2008. jan. 9. 10:34
1/4 anonim válasza:
Szerintem az már nagyon sok idő, és valóban, a teszten is rajta van. Csak saját tapasztalatot tudok írni: régóta szerettünk volna kisbabát, de valahogy nem jött össze. Így jó néhány tesztelésen túl vagyok:) Amikor nem voltam terhes, hiába késett jóval több napot, a teszt nem mutatott semmi. Múlt héten, kb. 5 perc után halvány csík volt:)
Lehet, hogy örülhetsz, de azért ne éld bele magad. ÉN még aznap csináltam egy másik tesztet, az is halvány volt. Valószínűleg nem volt elég hcg a szervezetben.
Pár nap múlva, reggeli vizetelből csinálj újra egyet, és akkor nézd meg az eredményt kb. 3-5 perc múlva.
Szorítok neked.
5 hetes kismama
2/4 anonim válasza:
Szerintem van! Én amikor megcsináltam nem mutatott,csak egy csíkot.Később egy óra múlva megnéztem és ott volt a második csik,ami elég szépen látszott:) És szerintem reggeli vizeletből csinálj tesztet,mert lehet hogy alacsony a hormon szinted azért nem mutatta!Sok sikert,és szoritok,bármit is szeretnél!:)
3/4 anonim válasza:
Nos,a tesztekre rá van írva,h hány pecig jó az eredmény.Annál később nem.Talán csinálj egyet majd néhány nap múlva.
4/4 anonim válasza:
Szerintem abban ne bízz! Egyszer nekem ispozitívvá vált a kukában egy óra múlva, de akkor már nem értékelhető. Nem is voltam terhes. Inkább vegyél újat és tartsd be pontosan a használati utasítást. Jótanács: ha annyira halvány a csík, hogy szinte nem is látod, akkor is pozitív. Nekem így volt, később erősödött a csík. Sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!