6.ciklus napon elkezdett erősödni az ovu teszt,ennek mi az oka?
Ez az első hónap,hogy ovu tesztelek.
(David 20-as érzékenységű teszt.)
A mai nap délutánra határozottan erősebb lett a csík, nem ugyanolyan erős, de szebben látszik mint a tegnapi.
Ebből hamarabb lesz akkor ovu,vagy csak a közelgő dátum szerinti ovu miatt erősödik már ilyenkor?
Nem pozitív,az egyértelmű, de az első napomon elég halvány volt most meg azért erősebb.
De akkor gondolom tényleg az ingadozás.
Remélem,hogy nem kell kevésbé érzékeny mert rendeltem belőle 30 darabot csomagban...😅
Feltöltöttem ide is,csak azért, hogy esetleg így látszik,hogy tényleg kell e kevésbé érzékenyebb.
Köszönök minden jó tanácsot! 😊
Hát elég sanszos, hogy fog kellenni a kevésbé érzékeny. Elég erősek a csíkok.
Viszont amit javaslok, hogy figyeld mennyi idő alatt jelenik meg a t csík.
Pozi nap esetén elég gyorsan szinte a kontroll csíkkal egyszerre.
Nekem szokott olyat, hogy előtte nap is pozi, de akkor kb 5-10 perc közt lesz az. Ami még ugyebár értékelhető. Másnap meg kb 2 percen belül. Így tudom az a tuti pozi nap.
De ez csak arra vonatkozik, ha pozitívat tesztelsz, de másnap is :)
Nem mindig egyforma az lh szintje a csúcskor. Van amikor alacsonyabb, akkor a lassan kijött pozitív lesz a valós pozi nap, de ugye ez csak másnap igazolódik a látványosabb negatív teszttel.
Köszönöm,hogy ránéztél! :)
Nekem 1-2percen belül mindegyik ilyen erős lett..
Szerinted ha veszek másikat akkor 25 vagy 30-as kellene?
Lehet hogy váltok,hogy lássam a dolgokat rendesen így a kezdetek alatt. 😁
Átlagosan 30 napos a ciklusom, 26-án múlt el a vérzésem.
Végül egyébként jónak tűnik,mert tegnap volt elég enyhe 2. Csík,ma megint erősebb egy picit. Látszik az ingadozás,mostmár elhasználom akkor. :)
Viszont hőmérőzök is,és az alapján még sehol sincs a peteérésem szerintem.
27-én volt 36.6(aznap volt a legerősebb az LH teszt ,azóta megyünk lefelé. Ma 36.2 volt reggel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!