Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Egy csíkkal terhes vagyok...

Egy csíkkal terhes vagyok vagy sem?

Figyelt kérdés
5 napja késik a mensim.vannak tüneteim pl:kicsit feszül a mellem,1 hete úgy érzem mindjárt megjön,de semmi,a kávé szagát nehezen viselem,éreztem hogy szúrkál a hasam.csináltam 3 napja egy tesztet,halvány csík lett.gondoltam alacsony a hcg szintem.csináltam ma még egyet hátha biztosabbat mutat a teszt.hát mutatott!egy csíkot!nem értem most mi van.szerintetek???
2008. jan. 9. 09:57
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Sokat nem tehetsz, mint hogy vársz pár napot türelmesen, és ha nem jön meg elmész dokihoz.

Nem akarlak elkeseríteni, de lehet, hogy valamiért mégsem tudott megtapadni, és nemsokára meg fog jönni. De a teszt is tévedhet. Szóval várj türelmesen, és ne idegeskedj, az biztos nem használ, tudom nem egyszerű.

A vizeleted is ludas lehet benne. Legközelebb a reggeli elsőből csináld a teszted, úgy hogy lehetőleg ne igyál előtte, hogy jó kis koncentrátum legyen. Sok sikert!

2008. jan. 9. 10:08
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

várj még pár napot, utána csinálj újabb tesztet!

Sok sikert!

2008. jan. 9. 10:17
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt hasonló egy évvel ezelőtt. Kimutatta a teszt, és rá három napra megjött. Teljesen kiborultam. Ezért is szokták mondani, hogy nem szabad hamar tesztelni, mert nagyon sok olyan van, hogy mensivel együtt távozik és észre sem vesszük.

Remélem neked nem így lesz, és csak a teszt volt rossz, mert ilyenre is volt már példa.

Pár nap múlva tesztelj ismét vagy menj el dokihoz.

2008. jan. 9. 10:48
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Hasonló pipellőben járok mint te,vas.-ra vártam,semmi nem jött,tünet van,teszt nega.Dokinak telcsiztem,azt mondta,mint az előttem szólók,hogy lehet hogy kevés a HCG-m,meg a teszt is olcsóbb fajta volt.Hétfőn megyek UH-ra,ha addig nem jön meg!Szorítok!!!!
2008. jan. 9. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!