VTimi30 kérdése:
Tapasztalt valaki ilyet?
Figyelt kérdés
15.napom a tüszőrepesztő injekció után,1 nappal a nemvárt után,és még semmi jele a menstruációnak. Pénteken voltam vérvételen,de a HCG 0,7 volt. Így az orvosommal abban maradtunk,hogy lombik lesz. Viszont nem jött meg(soha nem szokott késni). Ezt okozhatja az Ovitrelle? Vagy esetleg késői fogantatás? Tanácstalan vagyok...illetve kétségbeesett is már.jún. 24. 14:25
1/2 anonim válasza:
Biztos nem késői fogantatás. Ilyen hcg-vel semmilyen fogantatás nem volt.
Még csak 1 napja késik? Ezért még nem kell kétségbeesni. Egyszer, úgy hogy előtte soha, késett több mint egy hetet. Csak úgy 🤷♀️ Lehet hogy az injekció hatására erősebb volt a peteérés és tovább termel a sárgatest progeszteront.
2/2 anonim válasza:
Nekem szinte mindig 14 napos a leuteális szakaszok, mégis volt olyan, mikor gyógyszeres ovuláció serkentés után 16 napos volt..
Majd megjön.
Ha szedsz progeszteront, akkor meg attól nem jön meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!