A Norcolut peteérést serkentő gyógyszer is?
Figyelt kérdés
Én nem arra kaptam. Milyen gyógyszer van peteérésre, és hogy kell szedni?2008. jan. 9. 08:58
1/2 anonim válasza:
Clostilbegytnek hívják és orvos határozza meg, hogy hogyan és mennyit és mennyi ideig szedd (de max 3 hónap). Folyamatosan járni kell kontrollra, míg szeded, mert cisztát okozhat. Én azt olvastam, hogy önmagában ez elég kevés, a jobb dokik adnak még hozzá tüszörepesztő szurit és sárgatest hormont is. Ugyanis nem elég, ha megérik a pete, ki is kell bújnia és meg kell tapadnia. Én a norcolutról még nem hallottam, de a hazipatika.com-on megnézheted.
2/2 anonim válasza:
Én a Norcolutot a menstruációm meghozatalára kaptam. Utánna peteérést serkentő gyógyszernek felírta a clostilbegyt gyógyszert 2*1 et 5 napig kell szednem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!