Amikor tojásfehérjés színű, és állagú folyás van, akkor megérett tüszőt jelzi, vagy éppen akkor repedt meg, és attól van ez?Valaki segít Nekem? Teljesen tanácstalan vagyok.
Figyelt kérdés
Mik a tünetei, h megrepedt egy tüsző?2009. jan. 6. 09:57
1/5 anonim válasza:
a tünetei hogy felmegy a hömérséklet.
a folyás elötte van, mert a petevezetékben felhalmozódik egy nyálka, ami a peteérés közben egy anyagot bocs´t ki a petefészek amitöl a nyálka fel higul és ebböl lesz a fehér folyás. ez közvetlen a tüszörepedés elötti napokban van. a hö aznap megy fel mikor tüszörepedés van.
2/5 anonim válasza:
Ezt így nem fogod megtudni. Ha ultrahaggal nézi az orvos a tüszőérést, akkor is csak azt tudja megállapítani, hogy már megrepedt. A tüsző repedését nem tudják időzíteni még ők sem. Én még nem éreztem a tüszőrepedést, pedig volt már inszeminációm is. Csak annyi, hogy tüszőérés alatt egy kicsit feszített a hasam, de a repedést nem éreztem.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Első hozzászóló:ez nem "fehér f." hanem tojás fehérjés volt, tehát áttetsző.
Az ultrahangos követést tudom, csak ebben a hónapban nem lesz, az orvosom azt mondta, mivel eddig néztük, a gyógyszerek beváltak, és bízunk abban h továbbra is így lesz.
Tehát az áttetsző nyálka után pár nappal repedt meg a tüsző?
2009. jan. 6. 10:13
4/5 anonim válasza:
ha átlátszó,akkor van peteérés,amit a tüszőrepedés előz meg.
5/5 A kérdező kommentje:
Igen, de Én a tüsző repedésre vagyok kíváncsi..Annak valami jel?Vmi változás?A hőmérőzést ne írjátok, mert azt nem szoktam.
2009. jan. 6. 10:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!