Mitől van az hogy terheség jeleim vanak de volt már az együtt létt utàn 5x mensim és hànyok is és mozog a hasam is és dolgokat is kivànok ??
Figyelt kérdés
#terheség jellek vanak #de nem vagyok terhes
jún. 12. 21:50
11/20 anonim válasza:
Attól, hogy nem vagy normális.
Amúgy arról neked senki nem szólt, hogy jó esetben a terhesség összes jellemzője nem egy időben áll fent?
Találd ki előbb, hogy hány hetes terhesnek képzeled magad és ahhoz képzelj tüneteket 😉
12/20 anonim válasza:
Terhességi tesztnek hívják amit keresel!
13/20 anonim válasza:
Írt privatot, hogy csinált tesztet, negatív lett, de pár nap múlva jöttek a terhességi jelek és megnőtt a hasa.
Menj nőgyógyászhoz, az választ ad a kérdésedre.
14/20 anonim válasza:
Lehet a szentlélek... Csak inkongnitóban, azért nem mutatja a teszt.
15/20 anonim válasza:
Várj még fél évet, akkor közben te is rájössz, hogy nem voltál terhes, mert nem születet meg a gyerek. Utána meg sürgösen keress fel egy pszichiáteret, mert igen súlyos bajod van
16/20 anonim válasza:
Ha 5x menstrualtal egyuttlet ota, tehat 5 honapja mindig megjon, nem vagy terhes.
17/20 anonim válasza:
Hogy mozog a hasad? Jobbról balra vagy balról jobbra? Mert ugye ez sem m1 :D 🤣
18/20 anonim válasza:
A kulcsszavak a halálom🤣
#terheség jellek vanak
19/20 anonim válasza:
Ilyen helyesírás mellett meg sem lepődök az ilyen kérdésen...
20/20 anonim válasza:
Fuuu... tudod nekem a terhességem előtt PMS időszakban ugyanolyan tüneteim voltak, mint amikor teherbe estem, csak akkor nem jött meg. Simán lehet hányinger, mellfájás, puffadás-szorulás-hasmenés, fejfájás, fáradtság, kívánósság, bármi, pusztán PMS-től. És főleg az elején a magzat mozgása eléggé tud hasonlítani a belek kuruttyolására, kellett idő amíg leesett, hogy az üteme és erőssége más. Azóta is jobban érzem a bélmozgásaim, vagy úgynevezett fantom magzatmozgásokat érzek, erről is be szoktak számolni. Mégsem vagyok terhes, mert hiába van mindenféle tünetem, már fél éve szingli anyuka vagyok. Akkor neked hogy lenne terhességed, ha 5 hónapja nem is szexelsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!