Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kinek milyen tünetei és...

Kinek milyen tünetei és fájdalmai voltak mielött kiderült, hogy terhes?

Figyelt kérdés
Volt olyan aki este nem birt aludni és állandóan éhség érzete volt meg hányinger?Valaki probált hason feküdni és ha nem birt ugy aludni mit érzet?Meg olyat is halottam,hogy van aki érzi,hogy megnő a méhe.Hogy lehet azt megérezni?
2009. jan. 6. 00:26
 1/3 anonim ***** válasza:

Én abszulút semmit nem éreztem! 3 nap késés után teszteltem egy pozitívat, de azóta is alig hiszem, hogy terhes vagyok, mert pici hasszurkán kívül nincs tünetem...

8 hetes kismama

2009. jan. 6. 08:48
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem kb. 1 héttel a (nem jelentkező)menstruáció előtt nagyon érzékeny volt a mellem, "megnehezedett", fájdalmas volt. Az émelygés csak később jelentkezett, enni nem tudtam, és mindig furcsa, fémes ízt éreztem a számban. Aludni pedig bármikor, bármennyit tudtam volna.
2009. jan. 6. 09:20
 3/3 anonim ***** válasza:

Az első két babámnál semmit nem éreztem előtte még. Most egy héttel előtte görcsölgetett a pocim , mint mikor megjön, fáradékonyságot éreztem, most pedig leszakad a derekam és a melleim úgy feszítenek, hogy már fáj!!! 47 kiló vagyok, de nem látom és nem is érzem, hogy a méhem nagyobb lenne. Ugyanakkora mint máskor. De ettől még lehet, hogy valaki ezt érzi. Ja és még annyi, hogy sokat jártam pisilni. És az est nyugtalan forgolódás megvolt nálam is, csak tegnap tudtam végre egycsapásra elaludni.

5 heteske

2009. jan. 6. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!