Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hány hetes terhes lehetek ha...

Hány hetes terhes lehetek ha 2 mm-es a petezsákom? Én olyan 5 hetes körülire gondolok,de nagyon nehezen jött össze a párommal és nagyon aggódom hogy esetleg nem lesz több belőle.BHCG véreredményeim azok jók lettek.462ről 873lett

Figyelt kérdés

jún. 6. 08:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Ezt úgy szamoljak hogy az utolsó vérzésed első napjától hány hét telt el gondolom meg csak 4-5 teljesen felesleges volt ilyen korán menni ha nem tudod a vérzésed utolsó időpontját akkor pedig majd kalkulálnak egyet a méretei alapján.
jún. 6. 11:26
 2/4 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy április 24volt az utolsó menstruáciom kezdete és ha ugy számolom akkor már több mint 5 hetes vagyok.Szerintem később törtent a dolog és azért lehet ekkora még csak és igy ahogyan teis mondod 5 hetes lehetek.Bthcg eredményem az jo lett az ugye azt jelenti normálisan fejlődik a kicsi? Bocsánát hogy itt kérdezek de a dokik nem mondanak semmit ha az ember kerdez flegmák.Szeretnêk megnyugodni :( nagyon szeretném ha rendben lenne
jún. 6. 18:21
 3/4 anonim ***** válasza:
Sajnos ezt ennyiből senki sem tudja megmondani. Biztosan később fogant a kicsi, emiatt tűnhet ekkorának. A szívhangig lévő időt át kell vészelni, utána pedig reménykedni hogy a 12 hetes kor eljön. Kitartást és minden jót Nektek! :)
jún. 6. 23:49
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm nagyon kedves vagy :)
jún. 7. 06:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!