One step teszt szellemcsík?
Figyelt kérdés
Tapasztalatokat várnék, hogy hajlamos-e a one step teszten látszani a reagens helye? Lett még időn belül egy ilyen halvány fura csík rajta. Nem használtam még ilyen tesztet soha és korábban nem jöttek ki más teszten ilyen csíkok. Nyilván fogok majd pár nap múlva tesztelni csak érdekel jártatok e már így esetleg mert akkor többet ilyet nem veszek.jún. 4. 13:27
2/9 anonim válasza:
Ez szerintem pozitiv lesz, tesztelj 2 nap mulva is😊
3/9 anonim válasza:
Ez csak a reagens helye, teljesen negatív egyelőre.
Késik már?
4/9 A kérdező kommentje:
Változó mikor jön meg, holnap lenne papíron a nem várt, de lehet, hogy csak 3 nap múlva. Így lehet, hogy korai volt még a teszt. Ovut nem figyelem.
Köszönöm a válaszokat, a biztonság kedvéért ha nem jön meg 2 nap múlva tesztelek egyet.
jún. 4. 14:41
6/9 anonim válasza:
Ez nagyon fura csík, de nekem ilyen se volt rajta soha. Igaz, már több, mint 1 éve teszteltem olyannal utoljára, azóta változhatott.
7/9 A kérdező kommentje:
Tutira a reagens helye volt az a csík. Vártam egy fél órát hogy teljesen megszáradjon és akkor teljesen eltűnt róla. Köszönöm a válaszokat és azt is, hogy normálisan álltatok a kérdésemhez!☺️
jún. 4. 16:49
8/9 anonim válasza:
Szerintem csinálj holnap is, ha amúgy időn belül jött ki. :)
9/9 anonim válasza:
Nekem is volt nagyon halvány one Step tesztem de azon rózsaszín volt a csík. (Ezt csak azért írtam le hogy ha nagyon halvány is akkor is rózsaszínnek kell lennie a csíknak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!