Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan számoljam spontán...

Hogyan számoljam spontán vetélés után a ciklusom?

Figyelt kérdés

Két nap múlva kellett volna megjönnie de sajnos tegnap hirtelen megjött. Orvos mondta valószínűleg nem sikerült a beágyazódás és így távozott a megtermékenyített petesejt.

Viszont azt nem tudom hogy most hogy számoljam a ciklusom? Tudom lehet most következő nem is lesz pontos de akkor is hogy vegyen figyelembe a 3 nap eltérést? Innentől ez lesz az új cikluskezdés (eddig mindig napra pontos volt) ? két applikáció most teljesen mást (5 nap különbség a két app között) mutat ovuláció időpontra.

jún. 3. 13:27
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ezt azért nem nevezném vetélésnek, ez semmi kategória. Ha nem tesztelsz, nem is tudsz róla.
jún. 3. 13:32
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

amúgy ne az applikációra alapozz, mert az csak az eddigi ciklusaid alapján tippel

viszont miből gondolod, hogy ez vetélés volt? volt pozitív teszted?

jún. 3. 13:37
 3/9 anonim ***** válasza:
88%
Innen számold a mensit mert ez az volt
jún. 3. 14:17
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Hat hogy, ugyanugy. Neked soha nem jott meg hamarabb vagy kesett eletedben egyszer se?

Szerencses vagy akkor.

Nekem amugyis 3-5 nap elteres szokott lenni a ciklusomban, hol hamarabb jon meg, hol kesobb. Semmi gondot nem okozott amugy soha, csak nyilvan ertek mar meglepetesek, ha hamarabb jott meg.

jún. 3. 14:19
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Vetélésnek szerintem azt lehet nevezni, amikor van már legalább petezsák, szikhólyag, embrió.

Az ilyen sejtszintű "majdnem lett valami, de mégsem" minden értelemben messze áll a vetéléstől, mivel nem járt még fizikai és hormonális változásokkal sem.

Megjött és kész. Semmit nem kell másképp számolni.

jún. 3. 14:31
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen...ez messze áll a vetéléstől.

Kémiai terhesség, ha volt pozitív teszted, de megjött. Ahogy a vérzés jelentkezett onnantól megy tovább a ciklus.

jún. 3. 15:10
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Most volt egyáltalán pozitív teszted? Mert anélkül fel sem merül a vetélés, csak azért, mert 2 nappal előbb megjött….
jún. 3. 15:21
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Havivérzés első napjától.
jún. 3. 16:53
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez max.kémiai terhesség lehetett. Értelemszerűen a menstruáció 1.napján kezdődik az új ciklus.

Milyen "innentől"? Eddig is a menstruáció 1.napja volt a ciklus kezdőnapja. Semmi változás.

jún. 3. 19:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!