Hogyan számoljam spontán vetélés után a ciklusom?
Két nap múlva kellett volna megjönnie de sajnos tegnap hirtelen megjött. Orvos mondta valószínűleg nem sikerült a beágyazódás és így távozott a megtermékenyített petesejt.
Viszont azt nem tudom hogy most hogy számoljam a ciklusom? Tudom lehet most következő nem is lesz pontos de akkor is hogy vegyen figyelembe a 3 nap eltérést? Innentől ez lesz az új cikluskezdés (eddig mindig napra pontos volt) ? két applikáció most teljesen mást (5 nap különbség a két app között) mutat ovuláció időpontra.
amúgy ne az applikációra alapozz, mert az csak az eddigi ciklusaid alapján tippel
viszont miből gondolod, hogy ez vetélés volt? volt pozitív teszted?
Hat hogy, ugyanugy. Neked soha nem jott meg hamarabb vagy kesett eletedben egyszer se?
Szerencses vagy akkor.
Nekem amugyis 3-5 nap elteres szokott lenni a ciklusomban, hol hamarabb jon meg, hol kesobb. Semmi gondot nem okozott amugy soha, csak nyilvan ertek mar meglepetesek, ha hamarabb jott meg.
Vetélésnek szerintem azt lehet nevezni, amikor van már legalább petezsák, szikhólyag, embrió.
Az ilyen sejtszintű "majdnem lett valami, de mégsem" minden értelemben messze áll a vetéléstől, mivel nem járt még fizikai és hormonális változásokkal sem.
Megjött és kész. Semmit nem kell másképp számolni.
Igen...ez messze áll a vetéléstől.
Kémiai terhesség, ha volt pozitív teszted, de megjött. Ahogy a vérzés jelentkezett onnantól megy tovább a ciklus.
Ez max.kémiai terhesség lehetett. Értelemszerűen a menstruáció 1.napján kezdődik az új ciklus.
Milyen "innentől"? Eddig is a menstruáció 1.napja volt a ciklus kezdőnapja. Semmi változás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!