Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Inszemináción átesettek...

Inszemináción átesettek tapasztalataitokra vagyok kíváncsi, mikor hogy jött össze a baba?

Figyelt kérdés
Milyen gyógyszereket szedtetek és mi volt a menete? Hányadik próbálkozásra jött össze?? Mit tettetek, hogy biztos megfoganjon?
2010. okt. 29. 19:48
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Szia!

Nekem azt mondta hétfőn a doki, hogy aznap ugye pihi, másnap mindent, kivéve egyet, szexelni. Azt kifejezetten szerda, péntek, vasárnap. :) Ahány ház, gondolom annyi... Ma még mindig görcsölget picit, tegnap még ugyanúgy fájt a hasam. Azt mondta hétfőn, hogy 16 nap múlva teszt. De szerintem 14 nap után csinálok egyet. Meg most csináltam LH teszteket. Ma már alig volt halvány vonalka. Úgyhogy vagy összejött máig, vagy köv ciklusban utoljára megpróbáljuk.

Marika

2010. nov. 10. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!