Lányok, ti profik vagytok ebbe az ovuláció, meg folyásos dolgokban. Válaszoltok 1 kérdésemre?
Lehet hogy nem pont itt kéne megkérdezni,de ti itt már olyan profik vagytok.Mi lehet az hogy menses után 1 héttel(de csak wc-zésnél)ilyen tojásfehérje folyás van.A bugyin nem,csak mondjuk pisilés után jön 1 adag.mi lehet ez?
bocs ha undi voltam,előre is köszi a válaszokat.
de ez tart már vagy 5 napja,az nem baj? meg volt olan is hogy ahogy elmúlt a mensim akkor meg ilyen fehér krémes folyás szerű volt a bugyimon az mit jelent?
bocs hogy ennyit kérdezek,pedig már van egy gyerekem,de most nem hagynak nyugodni ezek a kérdések.
Ahogy az elso valaszolo irta. Nekem is ilyen volt, nem reszletezem, hogy pisileskor nekem is milyen volt. Gondolom, mint a tied. Elso baba utan figyeltem fel ra, amikor mar kistesot szerettunk volna. Azota meg is szuletett.
Nekem mensi elott szokott lenni meg olyan kremes, testapolo jellegu nyakom.
Mondjuk mi még később szeretnénk kistesót,csak valahogy most kezdett el érdekelni,hogy mik is ezek.Régebben is voltak csak akkor nem törődtem vele.
Köszönöm mindenkinek a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!