Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Császármetszés után osszenoves...

Császármetszés után osszenoves? 26/L

Figyelt kérdés

5honapja volt csaszarom.

Nagyon faj a mai napig sokszor a Vegem. Szurkal,gorcsol,mentesen is jobban faj.

Az osszenoveseket hogyan kezelik? Volt valakinek ilyen? Kérlek meseljetek el,hogy mire kell számítani. Illetve ultrahanggal látják?

jún. 1. 21:53
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Rengeteg vizet találtak a hasamban.

Ma voltam vervetelen. Várjuk az eredmenyt.

jún. 6. 11:25
 12/24 anonim ***** válasza:
Mennyi vizet? Lehet gyulladás miatt, de ha a CRP alacsony akkor sajnos endometriozis is. A császár miatt kialakulhat. De ennyivel a műtét után szerintem gyulladás lesz… Szorítok, hogy minden rendben legyen! Douglasben van a folyadék?
jún. 6. 12:14
 13/24 A kérdező kommentje:

Rengeteg a folyadék.

Holnapra lesz meg a labor eredmény

De ma nagyon rosszul vagyok

Flugarin 100mg szedek ezt írta fel a dokim. Ez sem használ.

Lehet ügyelet lesz ebből. Már minden faj. :(

jún. 6. 21:43
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg rengeteg, (nekem 40 mm volt gyulladás miatt), akkor lehet ügyeletre mennék. Le kellene szívni és abból is mintavétel és speciális antibiotikum! Ez nem játék! Kérlek menj be!
jún. 6. 22:57
 15/24 A kérdező kommentje:
Megyek ultrahangra Jovohet csütörtökön.
jún. 7. 21:36
 16/24 A kérdező kommentje:
Magas a süllyedés.
jún. 7. 21:38
 17/24 A kérdező kommentje:

38 a süllyedés.

Maganba megyek ultrahangra.

Hátha ott foglalkoznak velem…..

jún. 7. 21:50
 18/24 anonim ***** válasza:

Az tényleg magas! CRP néztek?

Kaptál valamit vagy maradt a gyulladáscsökkentő? Szoptatsz? Ez nem tűnik túl erősnek, az Apranax 550 mg lenne jó, de továbbra is azt gondolom kellene belőle minta és célzott antibiotikum. Feltétlen menj magánba!

jún. 7. 22:24
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy én ezzel elmennék a sürgősségire. Jövő csütörtök még nagyon messze van
jún. 8. 08:26
 20/24 A kérdező kommentje:
Nem találtak semmit. 🥺
jún. 8. 18:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!