Lehetek így terhes?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy a barátom május 4én életemben először megujjazott én pedig leszoptam őt. Ő azt mondta, nem maradt sperma vagy előváladék az ujjain, azonban én most egy kicsit félek, ugyanis azóta nagyon fájnak a melleim, láthatóan nagyobbak is lettek, szinte semmilyen ételt nem kívánok, fáj a derekam és sokszor az alhasam is.

Lehettem így terhes vagy ez egyáltalán nem lehetséges?

máj. 27. 06:10
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Sperma szinte biztosan nem, de előváladék lehetséges, az meg tudtommal nem tartalmaz túl sok spermiumot. És mivel nem egyből utána ujjazott meg, kétlem hogy a spermak eletkepesek lettek volna annyi idő után. De kérlek mondjátok ha nem így van.
máj. 27. 18:36
 12/19 anonim ***** válasza:
Legyel tisztába azzal, hogy az előváladékban is lehet sperma. Nem 1 ember lett így terhes, mert azt hitték, hogy lehetetlen
máj. 27. 20:11
 13/19 A kérdező kommentje:
Szóval te már hallottál olyanról, hogy a láncban még egyszer sem járt pénisz és egy ujjazástól esett teherbe?
máj. 27. 20:24
 14/19 anonim ***** válasza:
Én az előváladékos részre írtam. Nem tudom hol olvastad hogy én azt írtam hogy ujjazástol esett volna valaki teherbe:D azt írtad elovaladektol nem lehet az ember terhes. Én erre a részre reagáltam :D
máj. 27. 20:46
 15/19 A kérdező kommentje:

Nem azt írtam, hogy nem lehet tőle terhesnek lenni, szimplán csak higy az kevesebb spermat tartalmaz. Így nyilván az esély is kevesebb a terhessegre azonban nem kizart. Ezzel tisztában vagyok.

Csak azzal nem teljesen és pontosan, hogy az elovaladekban lévő spermak 5-10 perc levegőn lét után is ugyanúgy meg tudnak e termekenyiteni ujjazas soran

máj. 28. 18:33
 16/19 anonim ***** válasza:

Én még sosem találkoztam olyannal, aki ilyen tipi-tapi ujjazgatás eredményeképp teherbe esett volna.

Olyat ismerek, aki előváladéktól lett az. De az más sztori, mert ott a védekezés nélkül szexeltek. "Csak egy kicsit" betette a pasija és "csak az elején", na ez az amit sose engedj. Viszont ha nem konkrétan kiveri magának vagy beletapicskol az ondóba és utána azonnal megujjaz akkor nem sok esély van arra, hogy terhes legyél az ujjazástól.

máj. 28. 19:00
 17/19 anonim ***** válasza:
Én pontosan emlékszem az első együttlétemre pedig régen volt. Nálam is minden megváltozott nőtt a cicim fajt a hasam stbstb. A hormon háztartás nagyon felborult úgyhogy simán lehet, hogy nálad is ez a szitu.
máj. 29. 01:10
 18/19 anonim válasza:
Azóta mizu veled?
júl. 28. 16:30
 19/19 anonim ***** válasza:
Na növöget a poci?
júl. 28. 19:44
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!