Nem védekezünk rendesen?
Pár napja olvasgatom itt a gyiket és rengeteg olyan kérdést látok amelyek így szólnak: “Lehetek terhes, ha a barátommal mindig óvszerrel védekezünk és mielőtt elmegy kiveszi belőlem!” Egyrészt nem értem ezeket a kérdéseket, másrészt megfogalmazódott bennem, pedig már nem tizenéves vagyok, hogy akkor ez lenne a biztonságos módszer?
Tisztában vagyok vele, hogy az óvszer nem 100% os védelem, lehetnek balesetek, problémák, de amióta szexuális életet élek exemmel vagy a jelenlegi párommal mindig óvszert használunk és bennem mennek el. Utána természetesen ellenőrizzük mindig, hogy van e probléma. Ennek ellenére igaz annyira fiatal már nem vagyok, de gyereket még nem szeretnék. Szerintetek problémás ez a védekezés amit mi alkalmazunk? Kíváncsi vagyok mások véleményére is, mert én eddig úgy gondoltam nincsen ezzel semmi baj, kockázata természetesen van, de szerintem kockázat mindenben van ilyen téren.
Ha a gumi az elejetől a végéig rajta van, kb kizart a terhesség. Ezek agyhalott kérdések
Viszont rengetegen csinalják azt, és itt az oldalon büszkék is rá, hogy beteszi gumi nélkül, majd a finis elött teszi fel csak a gumit. Na az ami nem védekezés....
Gumival akkor van gáz, ha kiszakad vagy kilyukad. De azt meg észre veszitek, mikor kihúzza és lehet esemény utánizni.
De pl tesóm és a barátnője gumi+fogamzásgátló módszerrel vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!