Hogy lehet a predictor halvány pozitív, a viola meg hómező?
Figyelt kérdés
A predi ugye 10-es, a viola meg 5-ös, ezért vagyok zavarban :Dmáj. 24. 09:10
11/18 A kérdező kommentje:
Megpróbálom minél későbbre hagyni a tesztelést. Egy 2 napos különbségnek már egyértelműnek kell lennie. De nagyon vicces, hogy a viola totál negatív 😂
máj. 24. 17:33
12/18 A kérdező kommentje:
Csak nem tudtam várni, de csalódott is vagyok. Egy nap alatt már többet kellett volna erősödnie.
(Már szürkületkor fotóztam, szerintem azért van ilyen színe, de amúgy nyilván rózsaszín :)
máj. 25. 19:18
14/18 A kérdező kommentje:
Viszont úgy érzem meg fog jönni 🙈
máj. 26. 15:08
15/18 anonim válasza:
Pozitív. Eddig szépen alakul. Nekem sem volt erősebb.
16/18 anonim válasza:
Bíztató, egyértelmű az erősödés. Az úgy érzem meg fog jönni pedig normális :) én kb a 15. Hétig szaladgáltam úgy a wc-re, hogy na most jött meg xD
17/18 anonim válasza:
Szerintem teljesen biztató az erősödés, nekem 13.és 15.dpo ilyenek voltak. Szóval 2 nap eltérés de "csak" ennyit erősödött. Azóta 18. hétben vagyok ☺️
18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztatást :) Közben tovább erősödött. Meglátjuk mi sül ki belőle :)
máj. 27. 08:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!