Lehetek terhes?
Nem volt aktus, emiatt teszem fel a kérdést. Annyi történt hogy a barátom megujjazott, aztán történt egy olyan hogy megfogtam a péniszét. semmi több.. ebből nem is lehet baj, de tartok attól hogy a kezemre került, sperma vagy előváladék. Rá kb fél órára masztiztam, előtte átöltőztem, stb.. az a baj hogy nem emlékszem hogy mostam e kezet.. egyszerűen nem rémlik.
Nem jött meg, a napokban kellene megjönnie, nem is ragyásodom stb ahogy szoktam menszesz előtt.
Illetve még annyi hogy, teljesen tapasztalatlan vagyok a dologban, de nyílván tudom hogy készül a gyerek stb.. csak egyszerűen félek. És még azt szeretném kérdezni hogy menszesz végétől kell számolni a 20 valamennyi napot, vagy a menszesz első napjától?
Ennyitől nem lehetsz terhes.
De miért nem mosol kezet mielőtt magadhoz nyúlsz?
Nekem férfiként alap, hogy megmosom a kezem, mielőtt rárántok.
#1: ne beszélj már hülyeségeket. Az első naptól kell számolni, és miért 28 napot? Mert az az átlag? Attól még a kérdezőnek nem valószínű, hogy 28 naponta jön meg…
27N
#5 Én mindig a mensi végétől számoltam és mindig pontosan jött meg, de látod nem vagyunk egyformák…
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!