3 napja szexeltem, azóta folyamatosan olyan érzésem van, hogy terhes vagyok. Annyira félek tőle, lehet, hogy azért van meg az összes tünet?
Figyelt kérdés
2008. jan. 8. 22:20
1/5 anonim válasza:
Drága! Ha 3 napja szexeltél akkor még be sem ágyazódott a gyerek, tehát tüneted sem lehet!!! Ez nem jelenti azt, hogy nem épp akkor szexeltetek mikor az ovulációd(tüszőrepedésed) volt és nem lehetsz terhes! :) Ha nem jön meg tesztelj és akkor kiderül!Egyébként hosszú lenne leírni mi hogyan működik ezzel kapcsolatban, de a www.babatervezok.otthona.net-en mindent megtalálsz.
2/5 anonim válasza:
Szia.Tüneteid nem lehetnek csak spontán bebeszéled magadnak.Ha nem akarsz teherbe esni inkább védekett!
3/5 anonim válasza:
Szia! Kizárt, hogy a terhesség tüneteit éreznéd, hiszen talán még meg sem termékenyült a pete, már ha van pont peteérésed. Ha ennyire nem akarsz babát, jó lenne védekezni, nem? Rengeteg megoldás van rá! Jobb védekezni, mint aztán abortuszra menni!!!!
4/5 anonim válasza:
Örülök neki, hogy ennyire aggódsz, remélem nem kapod be a legyet, és nem lesz ilyen felelőtlen anyja egy gyermeknek! Védekezni???? Ja persze az macerás, meg minden. Akkor görcsöld hülyére magad.
5/5 anonim válasza:
valószinű fiatal vagy,ha nem akarod a babát!De akkor miért nem védekeztek?De amugy nem nem érezhted még!Én 2hónaposan tudtam meg hogy terhess vagyok,de még akkor se nagyon voltak tüneteim.Majd csk 3hónaposan éreztem a tüneteket!az meglehet hogy anyira bebeszéled magadnak,hogy érzed a tüneteket!Csak arra vigyázz hogy ne éld bele magad meg ne is beszéd bele magad,mert még véletlen a teszt is pozitiv lehet.Én már jártam igy,hogy annyira bebeszéltem meg minden,hogy késett egy hónapot,a teszt pozitiv volt,és a végén kiderült hogy sehol semmi!Szóval tessék vigyázni,és védekezzetek!Egy 20éves lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!