Ebből lehet még baba?
Lehetséges, hogy a terhességi teszt negatív eredménye annak köszönhető, hogy még túl korán van ahhoz, hogy a teszt kimutassa a terhességet. A terhességi tesztek általában a beágyazódás után 7-12 nappal kezdenek el pozitív eredményt mutatni, mivel a hCG hormon szintje ekkor kezd el növekedni a szervezetben. Mivel a beágyazódás általában a peteérést követő 6-12 napon belül történik, lehetséges, hogy még nem termelődött elegendő hCG hormon a kimutathatósághoz.
Ha csak ezen az egy napon voltatok együtt és ez az időszak körül volt peteérésed, van esély a terhességre. Javasolt néhány nap múlva újra tesztelni, ha a menstruációd nem kezdődik meg időben. Ha továbbra is bizonytalan vagy, konzultálhatsz orvosoddal is, aki pontosabb információval tud szolgálni és szükség esetén vérvizsgálatot is végezhet a hCG szintjének meghatározására.
Nekem sajnos például rövid a luteálisom, 8 nap... Megyek is vele dokihoz. Viszont amikor először említettem neki, kabe legyintett hogy nem probléma, igy is lehet baba. Pedig a jó orvosok közé tartozik.
A kérdésre vissza terve, lehet baba a dologban, aktustol számítva 14 nappal tesztelj es akkor már biztosabbat mutat🙂
Ja hogy naptar. Az nem pontos, azt hittem hasznaltal legalabb tesztet.
Tehat akkor valojaban nem nagyon tudod, hogy mikor volt, de ha pontos a ciklusod es mostanaban nem varod, akkor en nem hiszem, hogy a 9 nappal ezelotti egyuttletbol baba lenne.
Ahhoz ugye el kene talalni a peteerest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!