Van aki érzi a peteérését majd az ovulációját?
😂😂 persze hogy érzi. Az egész érést, folyamatosan.
Azért szenved itt hogy miért nem jon a baba, mert ezek az érzések teljesen megbízhatóan jelzik a mikroméretű pete éréset és kilökődését is.
Nekem pl egy erős szúró érzést követő 4.napon van ovum teszt alapján, évekig meg voltam róla győződve hogy az az. Nem z volt. Az érést sajnos elképzelni
Speciel én mindig szarul vagyok ovu környékén, görcsök, folyás, puffadás de a görcsök a legdurvábbak, szülés után meg konkrétan baromira komoly fájdalmaim voltak minden ovunál. Ovuláció után 1-2 nappal nekiállnak fájni a melleim, pld nem tudok hasra fekdüdni, fáj ha ruha ér hozzá és ilyenek. Amikor elmúlik a mellfájdalom utána nap megjön. Ez így működik nálam mióta az eszemet tudom.
De nem várom, hogy terhes legyek. Már megvannak a gyerekek.
Nálam is van egy kis görcs, némi folyás, de leginkább az a baromira erős vágy a szexre.
Ilyenkor 2-3 napi teljesen kerge vagyok xD Kb. röptében a legyet is xD
U.I.: Férjnél vagyok, köszönöm szépen, de nem kérek se a farkadról képeket, se privát üziket :)
Nálam a szexelhetnék az nem tünet, mert én olyan szerencses vagyok, hogy ugyanannyira kívánom végig, de ovu után 1 hétig tök száraz vagyok sajnos.
30 napos ciklusaim vannak, jellemzően a 17. Napon ovulálok, ritkán megbízhatóak a tünetek úgy vélem, egyszer volt hogy a doki szerint a 13. Napon peteérésem volt az UH-n mentem hazafelé beleállt a jobb felembe a görcs, szóval igaza volt. Az a ciklusom csak 26 napos lett, szóval jól látta a doki.
A baloldalon nem fáj soha a peteérésem, jobb oldalon 3 napig szokott. Ebből nem tudon megállapítani. Termékeny nyákom is volt hogy 8. Napon volt, volt hogy a 12. Napon, de volt olyan, hogy egyaltalán nem volt, csak ilyen teljesen vizes állagú, nem voltam fertőzve semmivel, csak kellemetlen volt így elázva lennem munkahelyen; mivel nem volt nálam tisztasági betét sem. Bocsu ha gusztustalan voltam, de a többi kommentből is látszik, hogy kb barmi lehet.
Legbiztosabb a pozitív ovu teszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!